Jump to content



667,800,1066 mhz


profesoras1416003348

Recommended Posts

Πριν απο λιγο καιρο σκευτηκα να προσθεσω στο συστημα μου που εχει μνημες[2 gb corsair 800 mhz, dual chanel]αλλη μια παλια μνημη που ειχα 1gb που λειτουργει στα 667 .[υποψην οτι τα 2gb μνημης ειναι στα 940 mhz λογο overclock]. Προσθετοντας λοιπον την παλια μνημη ειδα στο bios οτι και τα τρια gb μνημης λειτυργουν στα 940 mhz .Τωρα αυτο που θελω να ρωτησω ειναι οτι αν αγορασω αλλη μια μνημη 1gb στα 1066 ο υπολογιστης μου θα την αναγνωρησεικαι αν ναι το bios τι θα λεει? Α! να πω οτι συστημα μου παιρνει μνημες ως 1066:D

_____________________________

:D:whistling:rofl::smoke::laughing::stop::help1::p:suicide:

Link to comment
Share on other sites

Καλως ηρθες στο φορουμ.

Δεν ειναι σιγουρο, εξαρταται απτην ανοχη της μητρικης σου σε διαφορετικες μνημες, αν θα δουλεψουν στα 940 μαζι και ποσο μαλλον σε dual channel.

Αν παρεις αλλο ενα κιτ απο ιδιες corsair τοτε σιγουρα μπορεις dual και αναλογα τις μνημες σε 940 (σχεδον ολες οι 800αρες πανε εκει).

Link to comment
Share on other sites

επισεις θα ηθελα να ρωτησω αν στις μνημες που εχω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554002 θα ηταν καλυτερο να προσθεσω μια http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553830 η μια http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554574

Link to comment
Share on other sites

Κοιτα, μαζι με την 667 που εχεις οποια και να βαλεις, μου κανει δυσκολο να παιξει dual channel. Η δευτερη επιλογη σου δειχνει ιδια μνημη με αυτες που εχεις, γιατι δεν παιρνεις ενα ιδιο σετακι μνημες 2χ1 ή απτη στιγμη που ειναι στα ιδια λεφτα, 2χ2 και να τελειωνεις?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.