Jump to content



μη αναγνωριση 2ου σκληρου απο τα xp!βοηθεια!


nigio

Recommended Posts

Παιδια χρειαζομαι βοηθεια..

εχω εναν hp pavillion ο οποιος αποτελειται απο 2 σκληρους δισκους..

ειχα windows vista κ αποφασισα να βαλω xp.κατα το φορματ διεγραψα το διαμερισμα στον πρωτο δισκο που ηταν παλια τα βιστα κ εβαλα τα xp..στο 2ο διαμερισμα πατησα επισης διαγραφη,νομιζοντας πως θα ειχε αρχεια των vista,αλλα στην ουσια ηταν βλακωδης μηχανικη κινηση..Αφου μ γινεται κανονικα η εκκινηση των xp για πρωτη φορα συνηδειτοποιω οτι στο "Ο υπολογιστης μου" δν εμφανιζεται ο 2ος σκληρος κ στην ουσια ειναι σαν να εχω μονο ενα!!Τι μπορω να κανω?

Link to comment
Share on other sites

Κανε δεξι κλικ ιδιοτητες στο εικονιδιο Ο Υπολογιστης Μου και μετα πατα διαχειριση.Θα σου βγαλει ενα παραθυρο και διαλεξε απο δεγια στης επιλογες την επιλογη Διαχειριση Δισκων.Αμα σου εχει 2 δισκους και ο ενας ειναι απενεργοποιημενος κανεις επανω του δεξι κλικ και ενεργοποιησε τον μετα τον κανεις και ενα Format και εισαι ετοιμος...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.