Jump to content


[HDD] WD 640GB vs 1TB και GP vs Green vs Black


thanassis

Recommended Posts

καλημέρα και Καλά Χριστούγεννα σε όλους!!

θα ήθελα να πάρω ένα δίσκο 640GB ή 1ΤΒ, αλλά τι λέτε να προτιμησω?? κατ αρχάς σκέφτομαι ότι ναι μεν ο Black έχει τις καλύτερες επιδόσεις, αλλά το μηχάνημα δουλεύει πολλές ώρες και θα καταναλώνει και πολλή ενέργεια και θα κάνει φασαρία και θα είναι μια ακόμη συσκευή που θα παράγει θερμότητα στο κουτί μου (αλλά περιμένω να ακούσω και τα καλά του, δεν σημαίνει ότι τον απορρίπτω)

οπότε όσον αφορά κατανάλωση και ήχο είναι κατά πολύ υπέρ ο Πράσινος, αλλά όσον αφορά τις επιδόσεις??? εσείς τι θα επιλέγατε???

επίσης να πάρω 640GB ή 1ΤΒ??? (συμφέρει περισσότερο ο 1ΤΒ βγάζει μικρότερο λόγο €/GB δλδ)

Link to comment
Share on other sites

άντε ρε.... τέτοια νούμερα βγάζει ο AAKS???? άρα θα πάω σε 640, προσωπική σου γνώμη είναι ο μπλε (AAKS)??? caviar gp?? ή τον green?? από το eshop θα αγοραστούν όπως και να χει, και είναι αυτοί οι 3 http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%D3%CA%CB%C7%D1%CF%D3+%C4%C9%D3%CA%CF%D3&category2=SCSI|ATAPI|SERIAL%20ATA|SAS|2.5|1.8&title=640GB

εσύ τι λες??

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.