Lavredis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2008 παιδια ωραια τα fedora 10 αλλα.... ,θελω να φορμαρω τον δισκο του laptop σε ntfs για να περασω τα xp και μετα σε partition τα fedora 10 παλι ,το θεμα ειναι οτι εχω τα fedora (gnom) και οταν βαζω το cd τον xp και παω να κανω καινουρια καθαρη εγκατασταση μου λεει πως δεν μπορει να σινχισει διοτι ο σκληρος δεν ειναι σε ntfs μορφη και ρωταω πως γηνετε να φορμαρω τον σκληρο (μεασα απο τα linux μαλον)για να περασω τα windows μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slaughter18 Δεκέμβριος 27, 2008 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2008 Βάζεις το cd των Xp πατάς repair στην αρχή και σε βγάζει σε κονσολα! Χτυπάς format C: μην ανησυχείς να κάνει format όλο το δίσκο σε NTFS μετά κάνεις την εγκατάσταση από την αρχή λες και είναι καινουργιο το laptop! :smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lavredis Δεκέμβριος 27, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2008 οταν βαζω το cd τον xp μου λεει να πατισω ενα κουμπι για να σινεχισει στο cd ολα σωστα μετα αφου πατησω το κουμπι μαυριζει οθονη και περιμενω 10 λεπτα και δεν προχοραει, οταν εβαλα τα vista και εφτασα στο σημειο να φορμαρω μου λεει πως δεν γινετε τι να κανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.