Jump to content

Τι γνωμη εχετε?

Recommended Posts

Posted

Πες μας και το υπολοιπο σου συστημα για να μπορεσουμε να σε βοηθησουμε στην επιλογη.

Εισαι φανατικος η περιστασιακος gamer ?

Εγω αυτες τις ειχα παλιοτερα και δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα αλλα πηγα σε corsair dominator και τις εδωσα.Απαντα στις ερωτησεις μου για να σε βοηθησουμε στην επιλογη.

Posted

εχω GIGABYTE GA-M59SLI-S4 , ATHLON XP X2 4800+ , MSI NVIDIA 7600 GT , 2x512 MB Kingston (667MHZ) και σκοπευω να παρω μνημες τωρα και καρτα γραφικων το καλοκαιρι. θελω απλως να παιζω τα καιρνουγια games ικανοποιητικα.

Posted
Σκεφτομαι να παρω μνημες ram και ειδικοτερα τις http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&product=1014315

Ti γνωμη εχετε για τις geil μνημες?

Έχω τις ίδιες μνήμες πάνω σε mo/bo Asus P5Q με cpu Intel Pentium Dual Core E5300 @ 3200 και δείχνουν καλές για τα λεφτά τους αλλά τις έχω μόλις δύο εβδομάδες και δεν τις έχω "δουλέψει" ακόμα για να μπορώ να έχω πιο ξεκάθαρη γνώμη...

Πες μας και το υπολοιπο σου συστημα για να μπορεσουμε να σε βοηθησουμε στην επιλογη.

Εισαι φανατικος η περιστασιακος gamer ?

Εγω αυτες τις ειχα παλιοτερα και δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα αλλα πηγα σε corsair dominator και τις εδωσα.Απαντα στις ερωτησεις μου για να σε βοηθησουμε στην επιλογη.

Φίλε μου, εσύ που τις είχες, να σε ρωτήσω γιατί αφού έχω ανεβάσει μόνο το fsb τις βλέπω να τρέχουν στα 667 και όχι στα 800 ή έστω να ανέβαιναν μαζί με το fsb στα ανάλογα MHz ?

Από BIOS δεν έχω πειράξει τίποτα... ακόμα. Και το fsb μέσα από το πρόγραμμα της Asus το ανέβασα για πλάκα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.