Jump to content



ATI vga specs ?


auber002b

Recommended Posts

χρόνια πολλά σε όλους !

έπεσε στα χέρια μου μία κάρτα γραφικών της ATI , από ένα καινούργιο Dell optiplex Desktop PC , φίλου που δεν την χρειζότανε και είπα να την βάλω σε ένα 2ο pc που το έχω για κατεβαστήρι/σερφάρισμα μόνο το οποίο έχει onboard.

αντιμετωπίζω 2 προβληματάκια:

1) η κάρτα είναι low profile αφού το dell ήτανε desktop και κοντό στο ύψος,

πουλάνε σε μαγαζιά "λαμάκια" για να το αλλάξω ; αλλιώς βλέπω να πέφτει πατέντα και εδω...

2) η κάρτα πρέπει να είναι της μαμάς ATI αποκλειστηκά για την Dell, γιατί δεν γράφει καμία άλλη μάρκα ούτε μοντέλο , έχει την κλασική μαύρη ψύκτρα με διαφανές περίβλημα , από ένα γρήγορο googlάρισμα που έκανα το μοναδικό αυτοκόλητο που έχει πάνω της ati-102-b276 , αναφέρει οτι είναι x1300 pro 256MB , αλλά έχει μία DVI έξοδο female , καμία σχέση με τις γνωστές , είναι πιο πολλές και πιο μικρές οι τρυπες και δεν μπαίνει το κλασικό καλώδιο που έχουν τα monitors ή το γνωστό ανταπτοράκι που απο DVI σε VGA D-SUB , υπάρχει κάποιος τρόπος ή είναι και αυτό πατέντα της ATI για την DELL ?

και γενικά αξίζει ή όλη διαδικασία από την onboard Intel Graphics Media Accelerator (i946GZ) να πάω σε x1300 pro (αν είναι αυτή τελικά) , γιατί αν όχι και ειδικά αν είναι να δώσω και πάνω από 20€ σε καλώδια ή adapters προτημώ να πάω να πάρω μια καινούργια με max 50€ που θα έχω και εγγύηση και πιο γρήγορη θα είναι...

όποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει , ευχαριστώ :wall:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.