Jump to content



Ερώτηση για linux


antonis_man

Recommended Posts

Γεια σας παιδιά,θέλω να κάνω το εξής::computer:

Έχω ένα λαπτοπ και του έχω τα vista κανονικά,αλλά και δεύτερο λειτουργικό τα Ubuntu (δεν θυμάμαι ακριβώς ποια έκδοση).Θέλω να του κάνω ένα format (γιατί αυτά τα windows όλο προβλήματα είναι...:wall:)

και επιπλέον θέλω να του περάσω σαν δεύτερο λειτουργικό τα Kubuntu-8.10.(Αντί για Ubuntu!)

Και έρχομαι τώρα και ρωτάω:unsure::

Αν κάνω το format, τα Ubuntu θα σβηστούν έτσι κ αλλιώς ή πρέπει να τα σβήσω ξεχωριστά από τον δίσκο?

Τα φώτα σας παρακαλω...:wassat:

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Λογικά τα έχεις σε διαφορετικό partition, άρα πρέπει να τα σβήσεις ξεχωριστά. Αφού θα τα ξαναπεράσεις και τα δύο, βάλε πρώτα τα Windows και μετά το Ubuntu για να μην σου σβηστεί ο grub.

Link to comment
Share on other sites

Αν δεν είναι με wubi περασμένο το ubuntu τότε θα πρέπει να formareis και το partition του ubuntu.Αλλά δεν είναι τίποτε ένα τικάρισμα είναι όταν κάνεις το setup του kubuntu στο partition που θές να το βάλεις.

Πάντως σου προτείνω μην μπλέκεις ακόμα με kde4.Για μένα καλύτερα σε 8.04.1 και όταν είσαι έτοιμος,όχι μόνο εσύ αλλά και το kde 4.2 τότε κάνε απλά μια αναβάθμιση.Καλή τύχη.:jester::jester:

Link to comment
Share on other sites

Φίλε ganastasiou έχεις δίκιο σ'αυτό που λές αλλά πρέπει και θέλω να εξοικειωθώ το συντομότερο δυνατόν με το kde.Κ το Kubuntu είναι το ιδανικό περιβάλλον γι'αυτό, πιστεύω.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.