Jump to content



Προβλημα σε εισοδο windows


tagavr

Recommended Posts

Γεια σας παιδες και καλη χρονια.

Εχω ενα laptop HP Pavilion DV9000 με ελληνικα win XP (SP2). Προσφατα του εβαλα και boot password.

Χτες εβαλα ενα usb stick, το αναγνωρισε..και καθως ημουν λιγο αφηρημενος, στο καπακι μου λεει, "τα win περασαν το λογισμικο που ηθελαν και πρεπει να γινει restart για να τελειωσουν την αναγνωριση (προφανως του stick).

Μη δινοντας και πολυ σημασια, ειπα κανε restart, και μετα ξεκινησανε τα ωραια.

Τα win ειναι ελληνικα. Εχουμε και λεμε..

Ανοιγει κανονικα - ζητα σωστα boot pass, εδω η default γλωσσα ειναι αγγλικα- το γραφω σωστα το pass, προχωραει και μετα καπακι οπως παντα ζηταει να του βαλεις το pass για τα win (ειχε και τετοιο για λογους ασφαλειας).

Ελα ομως που - αν και σου δειχνει οτι ειναι η γλωσσα στα ελληνικα, μετα απο το restart δε θελει το ρημαδι να λειτουργησει το alt-shift να το βαλεις στα αγγλικα για να βαλεις το password..(το pass ειναι σε αγγλικους χαρακτηρες).

Και ολα αυτα στο ξαφνικο..μετα απο ενα restart.

Καμμια ιδεα?

Λετε να ειναι ιος? απο το stick?

Απο την αλλη, σε αυτα τα ρημαδο - λαπτοπ (δεν ειναι εντελως δικο μου), ..δε τη παλευω να βρω απο που θα μπει σε safe mode μπας και παω να δω αν λαλακιστηκε τπτ στη language bar+settings.

Πως διαολο μπαινεις εκει σε safe mode?

Esc=boot sequence και F10 για Bios,

τα αλλα δε παιζουν

Τι σκ... παιζει?

Καμμια ιδεα ρε παιδες, πριν αρχισω να τυρρανιεμαι?

Thnx εκ των προτερων...

Υ.Γ.

Με το F8 δε μπορω να βγαλω ακρη, καθως οσο και να το παταω, πεταγεται στη μεση το boot pass και μετα δε προλαβαινει με τπτ και παει στα win οπου και ζηταει το pass και ..παλι απο την αρχη..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.