Jump to content



Πρόβλημα με Sony Vaio VGN-FE11S


Dober

Recommended Posts

Χρόνια πολλά και καλή χρονια!

'Εχω ένα σοβαρό πρόβλημα με αυτό το φορητό, αφού εγκαταστήσω τα windows ειτε αγγλικά είτε ελληνικά και εγκαταστήσω κάποιους drivers και παω να το κλείσω ή να κάνω επανεκκίνηση ο φορητός κολλάει και δεν σβήνει, ο μονος τρόπος να σβήσει είναι να κρατήσω το κουμπι πατημενο για 4 δευτερόλεπτα, οταν το ξανανοίξω ομως δεν μου λεει οτι τα windows συνάντησαν πρόβλημα κτλ κτλ. ξεκινάει κανονικά.

'Εχω εγκαταστήσει XP με sp1,sp2,sp3 ελληνικά και αγγλικά, έχω αλλάξει σκληρό δίσκο, τους drivers τους πήρα απο το επίσημο site της SONY, εγκαταστώ μονο τους απαραιτητους drivers και τπτ αλλο, το θέμα είναι οτι τη μια μπορει να εγκαταστήσω την VGA και να κάνει επανεκκίνηση κανονικά και την αλλη αμα ξανακάνω format και την ξαναεγκαταστήσω να μην κάνει επανεκκίνηση με αποτέλεσμα να μην ξέρω απο πού είναι το πρόβλημα.

καμια λυση ρε παιδιά????

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.