Jump to content



Προγραμμα σαν Raid 1


BananaTzo

Recommended Posts

Αγαπητοι λabητες κ labιτισες, :p

Προσφατα εκανα format ενα οικογενειακο pc,περιπου 4-5 χρονων,το οποιο εχει εναν σκληρο Seagate Barracuda 250GB( σκυλιιιιιι :hehe: ) κ εναν WD 250GB.

Ο υπολογιστης θα χρησιμοποιηθει για καθαρα δουλεια γραφειου(επεξεργασια κειμενου/excel/PDF κ αποθηκευση/επεξεργασια φωτογραφιων) κ θελω να ειμαι σιγουρος οτι εστω κ εαν καποια στιγμη ο ενας σκληρος μας αφησει να υπαρχουν τα αρχεια σε εναν αλλο.

Οποτε ηθελα να ρωτισω εαν υπαρχει καποιο προγραμμα το οποιο κανει την δουλεια που θα εκανε ενα RAID 1 σε αυτους τους δισκους,το backup μια φορα το μηνα με σκληρο 2.5 γινετε ηδη αλλα επειδη πολλα απο αυτα τα αρχεια αλλαζουν καθε μερα θα ηθελα να μου προτεινετε εαν ξερετε καποιο software που θα τα ενημερωνει αμεσως μολις τροποποιουνται!

Ευχαριστω! :crazy_pilot:

Link to comment
Share on other sites

Γιατι δεν κανεις raid1 λοιπον?

Επειδη ο ενας ειναι Seagate κ ο αλλος WD.Νομιζω οτι για να κανεις raid 1 πρεπει να εχεις σκληρους ιδια μαρκα/χωρητικοτητα/μοντελο!:whip:

@Chosen: Φαινεται πολυ καλο,χιλια ευχαριστω! :daisy:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.