Jump to content



Προβλημα με 9800GX2!!


Mercenary

Recommended Posts

Γεια σας παιδια και καλη χρονια σε ολους. Αντιμετοπειζω το εξης προβλημα. Αγορασα μια 9800GX2. Την εβαλα επανω και ολα καλα. Οταν ομως ξεκινα να τρεξω το crysis στα 1920 Χ 1080 (στην HDTV της υπογραφης) τοτε η καρτα αρχησε να χανει το σημα και μετα απο 2 δευτερολεπτα να το επαναφερει. Με αποτελεσμα μετα απο λιγα λεπτα το pc να κλεινει μονο του. Το περιργο της υποθεσεις ειναι οτι αμα παιξω σε αναλύσεις μεχρι 1280Χ720 δεν εχω κανενα προβλημα και ολα λειτουργουν κανονικα. Επισης να αναφερω οτι αμα απενεργοποιησω το εναν πυρηνα της καρτα ακομα και σε αναλυση 1920Χ1080 δεν εχω προβλημα. Μετα απο ολα αυτα καταληγω οτι το προβλημα ειναι το τροφοδοτικο(της υπογραφης). Απλα θα ηθελα και την γνωμη σας για να ειμαι σιγουρος. Να σημειωσω οτι αυτη ειναι η δευτερη 9800GX2 που μου το κανει αυτο. Ευχαριστω Πολυ και συγνωμη αμα σας κουρασε το post μου.:help1:

Link to comment
Share on other sites

Τελικα δεν ειναι το τροφοδοτικο. Και η καρτα επαιξε κανονικα σε monitor με αναλυση 1600Χ900. Το θεμα ειναι οτι δεν συνεργαζεται με την tv για καποιο λογο στις HD αναλυσεις. Κανεις καμια ιδεα?

Link to comment
Share on other sites

Αν κατάλαβα καλά, παίζει μια χαρά όταν είσαι στην Αθήνα και δεν παίζει όταν είσαι στην Κοζάνη;

Σορρυ αλλα ειχα μπει με το account του κολιτου μου για να δω για κατι αγοροπωλισιες που εχει βαλει μηπως ειχε καποιο πμ:tomato:

Επι του θεματος κατεληξα στο οτι αμα σεταρο την αναλυση σε 1080i ολα παιζουν κανονινα. Αμα ομως την βαλω σε 1080p τοτε σε αναλυσεις απο 1600Χ ++ η tv xανει το σημα ανα καποια δευτερολεπτα και το επαναφερει. Αλλα αυτο γινεται ασταματητα.

Rootx ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον. Αμα καταλαβα καλα το παλικαρι λεει οτι το προβλημα ειναι απο την καρτα ηχου?

Link to comment
Share on other sites

Sorry, τα έκανα λίγο μαντάρα τα posts, lol.

Ναι, έτσι λέει, είχε συνδέσει την vga στην κάρτα ήχου?

Ξαναδίνω το link.

http://vip.asus.com/forum/view.aspx?id=20080508143038625&board_id=9&model=EN9800GX2+Series&page=1&SLanguage=en-us

Link to comment
Share on other sites

Εγω δεν εχω κανει καποια συνδεση μεταξυ καρτας ηχου και γραφικων. Αλλα θα δοκιμασω να αφερεσω την creative τελιως. Απλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι στα 1080i ολα ειναι gg και στα 1080p κανει αυτο το πραγμα

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.