Jump to content



Άραγε, τα χρειάζομαι πραγματικά;


NikMark

Recommended Posts

Καλησπέρα σας! Παίδες, προλογίζοντας να πω πως, χρησιμοποιώ τον υπολογιστή απλά για σερφάρισμα στο διαδίκτυο, παιχνιδάκια και κατέβασμα ταινιών [...] Και τώρα θα ήθελα να ρωτήσω μη γνωρίζοντας ποιός ο πραγματικός ρόλος των:

1. MicroSoft .Net Framework 3.5 + SP1 + HotFix

2. MicroSoft Visual C++ 2008 Redistributable

Μου χρειάζονται σε τίποτα ή να τα απεγκαταστήσω; Δεν μου κάθονται καλά και δεν θέλω στον υπολογιστή μου απολύτως τίποτε το περιττο [...]

Μπορείτε σας παρακαλώ να με διαφωτίσετε;

Link to comment
Share on other sites

μην τα βγάλεις, το πρώτο είναι .ΝΕΤ framework, που ακόμα και εαν δεν τα χρησιμοποιείς τώρα κάποια στιγμή θα είναι απαραίτητα.

το 2ο χρησιμοποιείται κυρίως απο εφαρμογές και παιχνίδια, και εδώ ισχύει ότι μπορεί να μην το χρησιμοποιείς τώρα αλλα μετά θα είναι χρήσιμο.

όπως και να έχει, δεν σου βαραίνουν το σύστημα

Link to comment
Share on other sites

Το .ΝΕΤ Framework καλύτερα να το κρατήσεις γιατί όλο και περισσότερες εφαρμογές το χρειάζονται. Το Visual C++ δεν νομίζω να σου χρειάζεται σε τίποτα. :)

το visual c++ το χρησιμοποιούν νεότερα παιχνίδια ;)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.