Jump to content



The Eye of Judgment PS3


ckdiablo555

Recommended Posts

Kαλησπερα πουλαω το πολυ ωραιο παιχνιδι The Eye of Judgment PS3 για το PS3 ειναι ολα σφραγισμενα...ειναι απο δωρο...!

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Δημιουργημένο αποκλειστικά για το PS3 και σε συνεργασία με την ειδική στα παιχνίδια καρτών Hasbro, το Eye of Judgment παρουσιάζει ένα νέο τρόπο gameplay, με τον οποίο η καινοτόμα τεχνολογία του PLAYSTATION Eye ζωντανεύει δράκους, ξωτικά και άλλα πλάσματα της φαντασίας σε τρισδιάστατες μάχες.

Μέσα από τη χρήση ενός mat με 9 πεδία μάχης και των καρτών επίκλησης πλασμάτων, οι παίκτες κατακτούν τα πεδία επιλέγοντας κάρτες και τοποθετώντας τις μπροστά στο PLAYSTATION Eye. Καθώς η μάχη εξελίσσεται, δείτε τους χαρακτήρες σας να αποκτούν υπόσταση, να ζωντανεύουν και να μάχονται για την απόλυτη κυριαρχία.

Κάθε χαρακτήρας έχει διάφορες δυνατότητες, οι οποίες καθορίζουν το αποτέλεσμα της εκάστοτε μάχης. Οι χρήστες παίζουν ακολουθώντας μια συγκεκριμένη σειρά καθώς πολεμούν για να αποκτήσουν τον έλεγχο στο πεδίο της σύρραξης.

Όλες αυτές οι επαναστατικές λειτουργίες του Eye of Judgment γίνονται εφικτές μέσα από τις δυνατότητες ανάγνωσης των καρτών που προσφέρει η κάμερα νέας γενιάς PLAYSTATION Eye και το PS3. Κάθε κάρτα φέρει τυπωμένο έναν ειδικό, μοναδικό κωδικό, τον οποίο η κάμερα διαβάζει και επιτρέπει στο PS3 να δημιουργήσει κινούμενους χαρακτήρες υψηλής ανάλυσης και να τους εμφανίζει στην οθόνη σε πραγματικό χρόνο. Πρόκειται για μια επαναστατική εφαρμογή της πιο πρόσφατης τεχνολογίας, η οποία θα αλλάξει τον τρόπο που παίζατε μέχρι σήμερα τα παραδοσιακά παιχνίδια με κάρτες.

Το παιχνίδι έρχεται με μια τράπουλα 30 καρτών συν τεσσάρων ακόμα, οι οποίες έχουν ειδικές λειτουργίες. Κατά την κυκλοφορία του τίτλου θα είναι διαθέσιμες περισσότερες από 100 κάρτες, τις οποίες θα μπορείτε να αγοράσετε χωριστά από τα καταστήματα. Ανταλλάξτε και χτίστε τη δική σας τράπουλα για να ξεκινήσετε τη μεγάλη μάχη!

'Ενας νέος τρόπος παιχνιδιού: Αυτό είναι μόνο το πρώτο παράδειγμα από τις πιθανότητες που δίνει η χρήση της κάμερας στα παιχνίδια του PS3

Επιλέξτε μέσα από 100 και περισσότερες κάρτες επίκλησης για να πολεμήσετε -από πλάσματα μέχρι ξόρκια- και παίξτε με τις κάρτες σας ακόμα και όταν είστε μακριά από το PS3 σας

'Εχει προγραμματιστεί η κυκλοφορία δίσκων επέκτασης, καθώς επίσης και νέων τραπουλών, οι οποίες θα ανανεώνουν συνεχώς το παιχνίδι και τις στρατηγικές του

Το παιχνίδι περιλαμβάνει και μια έξτρα τράπουλα οκτώ καρτών

τιμη 80 ευρω...!

post-1189-1416073817,8876_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.