Jump to content



Προβλημα με windows 7 installation


thanoulis34

Recommended Posts

Μου εχει συμβει το εξης προβλημα. Παω να κανω install τα windows 7 και μετα το install windows menu και ενω φορτωνει την σελιδα windows is setting up με γυρναει ξανα στην αρχικη χωρις να κανει κατι και αναγκαζομαι να κανω restart το pc χωρις να μπορεσω να τα εγκαταστησω εν τελει. Απο εκει και υστερα ο υπολογιστης αρχιζει και κρασαρει χωρις κανενα λογο... Ειναι συμπτωση? ειναι η δευτερη φορα που μου συμβαινει (εχω παει 2 φορες να βαλω τα 7 απλα την πρωτη δε θυμαμαι αν αρχισε μετα απο αυτο να κρασαρει ή απο μονος του) και ενω νομιζα οτι εχω κανει αποτυχημενο overclocking εχω αρχισει να πιστευω οτι κατι παιζει στο software.

Την πρωτη φορα που αρχισε αυτο το προβλημα ανεβασα τασεις στο πισι νομιζοντας οτι εχω προβλημα με τον επεξεργαστη ενω ετρεχε επι μερες μια χαρα και παρα πολλες ωρες prime και ξαφνικα απο το πουθενα αρχισε τα κρασαρισματα.:fist: Εαν ημουν σιγουρος οτι ειχα προσπαθησει εκεινη τη μερα που αρχισαν τα restart απο το πουθενα να βαλω τα 7 δε θα εκανα ποστ θα ημουν 100% σιγουρος οτι κατι εχει να κανει με αυτο.. Τωρα ειμαι 99% και ακουω γνωμες.

ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.