Jump to content

ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ACER & PHILIPS

vasilis_ts

Recommended Posts

Posted

Ποια η γνωμη σας για τις οθονες ACER & PHILIPS? Εχω βρει μια οθονη PHILIPS 22'' με DVI και αναλυση 1680χ1050, 129€, και μια ACER 21,5'' με DVI και HDMI και αναλυση full HD 1920χ1080, 159€. Δεν ξερω ομως τις ACER καθολου σαν οθονες, ουτε τις PHILIPS, δεν τις εχω δουλεψει. Μονο απο LG ξερω. Για πειτε καμια γνωμη.

Posted

αν θες οθονη της προκοπης...μαλλον καλυτερα monitor υπολογιστη...μην παρεις tn-panel.

Posted

Πως θα καταλαβω οτι ειναι tn-panel?? (Τα tn νομιζω δεν εχουν καλες γωνιες θεασης?)

Posted

Καταλαβα ηδη... Αλλα μαλλον σε tn-panel θα καταληξω γιατι δεν εχω διαθεση να πληρωσω πολλα. Το μειονεκτημα του tn-panel ειναι μονο οι περιορισμενες γωνιες θεασης η εχει και κατι αλλο? (Σαν οθονες γενικα οι ACER και οι PHILIPS τι λενε?)

Posted

Tελικα πηρα την ACER Η223ΗQ, 21,5'' με DVI και HDMI και αναλυση full HD 1920χ1080, 159€. Ελπιζω να βγει καλη.

Posted
Ποιά LG έχεις δουλέψει?

Την L1982U-BF 19''. Πολυ καλη οθονη. Την εχω δυο χρονια αλλα πλεον μου πεφτει αρκετα μικρη και δεν ειναι και wide. Τωρα ετοιμαζομαι για την W2452V-PF 24''.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.