Jump to content



vista + logitech g11 key + mx610 mouse να παιζαν κ σωστα καλα θαταν


zyx

Recommended Posts

ειπα να βαλω κ εγω vista... λεπων με τους τελευταιους drivers απο logitech ολα παιζουν μια χαρα αλλα μεσα στα games τα extra πληκτρα δεν παιζουν με τπτ. το g11 με τους drivers απο το cd μολις κανεις εγκαταστασει τους οδηγους ολα παιζουν μια χαρα με το που κανεις restart ομως δεν παιζει τπτ κ θελει κ παλι εγκατασταση για να δουλεψει. το δε mouse τα ιδια τα επιπλεον πληκτρα παιζουν αλλα αν θες να τα βαλεις να κανουν αλλες χρησεις μες στο game (warhammer online) δεν παιζει παλι τπτ. οτι κ να διαβασα στο νετ δεν βρηκα καποια λυση κ αυτες που αναφερουν καποιοι δεν βοηθουν σε τπτ. εχει κανεις καμια γνωμη?

Link to comment
Share on other sites

εμ αυτο εγραψα οτι με τους νεοτερους δεν παιζει. το g11 με τον 1.0.3χχ παιζει αλλα θελει καθε φορα που ανοιγης τον υπολογιστη εγκατασταση λολ δλδ ενω με 1.0.4 δεν παιζει καν ουτε με τον 2.χ.χ ουτε με 3.χ.. αμα ηταν τοσο ευκολο θα το ειχα λυση πιστευω...

Link to comment
Share on other sites

Mια ιδέα για τα keybinds του ποντικιού στα παιχνίδια είναι να τα θέσεις ως Generic Button στο λογισμικό της logitech.

Εγώ με το G7 χρησιμοποιώ το 4.7setpoint, το 1.0.χ κλπ που αναφέρεις πρώτη φορά το ακούω :unsure:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.