Jump to content



power point help


Lavredis

Recommended Posts

παιδια εχω μια φοτο παρουσιαση στο pp και θελω να της βαλω ηχο πως μπορω να το κανω αυτο ,βρηκα απο το insert/movies and sounds/sound from file/ και επιλεγο το τραγουδι που θελω το προβλημα ειναι οτι δεν ακουγετε οταν παταω να ξεκινησει η παρουσιαση και βαζει το τραγουδι μονο στην σελιδα που ειμουν οταν εκαν αυτη την "κινηση" ,αυτο που θελω ειναι να βαλω να παιζει ενα τραγουδι σε ολη την παρουσιαση πψς μπορω να το κανω αυτο . επισης να πω οτι εχω το office 2003

ευχαριστω εκ τον προτερον....

:help:

Link to comment
Share on other sites

Αν επιλεξεις μια εικονα και πας να της προσθεσεις κινηση (αν δεν θελεις κινηση βαλε το ποιο απλο-εμφανιση γρηγορα!) και μετα κανε 2πλο κλικ στην κινηση που μολις εβαλες.

Απο εκει θα σου ανοιξει ενα παραθυρο με τις παραμετρους (καρτελες) Εφέ & Χρονισμός. Θα επιλεξεις το Εφε και απο εκει θα φορτωσεις τον ηχο που θελεις! Μονη προϋποθεση ειναι το αρχειο ήχου να είναι σε μορφή wav...!!

Aν χρειαστεις κατι αλλο εδώ ειμαστε!! Καλη επιτυχια!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.