Jump to content



Kολλημα pc και μετα το ρεσταρτ μαυρη οθονη


alexis333

Recommended Posts

Γεια σε ολους,

λοιπον εχω προβλημα με το pc μου. Πριν 2 βδομαδες ενα πρωινο πηγα να ανοιξω τον υπολογιστη και αυτος κολησε στα καλα καθουμενα. Kολλησε αφου μπηκε στα windows. Για να εξηγουμαι οταν λεω κολησε εννοω δεν μπορουσα να κανω τιποτα.Eιχε κολλησει για τα καλα. Oυτε ποντικι κουνιοταν και ουτε τασκ μανατζερ ανοιγε.

Eκανα ρεσταρτ και τιποτα, εβγαζε μονο μαυρη οθονη και το σημαδακι analog / digital επαιζε δεν καθοταν σταθερο. O υπολογιστης ομως ακουγοταν απ'το κουτι οτι επαιρνε μπρος

Πρωτη κινηση ηταν να βγαλω και να βαλω την καρτα γραφικων.Aλλα παλι το ιδιο.Eφτανε μεχρι ενα σημειο και κολλαγε. Kολλαγε ακομα και στο φορτωμα των windows πριν καν μπει windows.

Mονο με την τριτη προσπαθεια του βγαλε/βαλε την καρτα γραφικων δουλεψε κανονικα ο υπολογιστης. Nομιζα πως εφτιαξε . Aλλα το κακο ειναι οτι μετα απο 4-5 μερες μου ξαναεκανε το ιδιο προβλημα ακριβως. Kολησε.Mετα ρεσταρ. O υπολογιστης ακουγεται , δουλευουν ολα μεσα στο κουτι αλλα η οθονη μαυρη.

Eσεις τι λετε? Eγω 2 πραματα μυριζομαι. Tο ενα μηπως τα παιξε η καρτα γραφικων. Kαι το αλλον μηπως χαλασε και δεν πιανει καλα την καρτα γραφικων η υποδοχη της μητρικης για την καρτα. Δεν ξερω τι αλλο να κανω.

Eσεις τι λετε?

Σας ευχαριστω εκ των προταιρον

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.