Jump to content



Απορία σχετικά με την ip


loukas

Recommended Posts

πρέπει να χουν και τα 2 pc remote deskop αν μιλαμε για windows ή γενικά καποιο προγραμα παρόμοι...Στο pc που πας να συνδεθεις πρεπει να έχεις ανοιξει πορτ στο firewall και να έχει καποιο λογαριασμό (user) με password.. Για δοκίμασε το teamViewer...Ειναι μικρο και πανευκολο...

Link to comment
Share on other sites

το team viewer ξερω απλα στην εταιρια που δουλευω με βρηκανε με αυτο το προγραμμα και μου ειπανε οτι αν θελεις να συνθεθεις στο Η/Υ σου στο σπιτι σου συνδεσου μεω ip

Ολο αυτο εγινε γτ απο τον κεντρικο server μου εκοψαν την συνδεση σε μια ιστιοσελιδα..αρα θελω να μπω στον Η/Υ για να μπορω να μπω σε αυτην την σελιδα :)

Link to comment
Share on other sites

Τότε σου προτείνω το RealVNC.

Στήνεις στο pc σου σπίτι τον RealVNC server, του ορίζεις ένα pass, ανοίγεις τις κατάλληλες ports στο router σου (default 5900 kai 5800 για java).

Στήνεις και ένα δωρεάν dyndns ή no-ip.

Περνάς στο pc της δουλειάς σου το RealVNC client και συνδέεσαι.

Link to comment
Share on other sites

κατι αλλο "ανοίγεις τις κατάλληλες ports στο router σου (default 5900 kai 5800 για java).

Στήνεις και ένα δωρεάν dyndns ή no-ip",αυτο δεν το καταλαβα :(

Στο www.no-ip.com πχ, "στήνεις" μια σταθερή ip (ένα όνομα βάζεις βασικά) γιατί λογικά στο σπίτι σου δεν έχεις σταθερή ip, και έτσι θα συνδέεσαι με αυτή την ip πάντα.

Link to comment
Share on other sites

εβαλα static ip :) αρα κανω αυτο που μου ειπες με το προγραμμα που θα εχω στησει στο γραφειο και στο σπιτι και θα ειμαι μια χαρουλα,ενα πραγμα δηλ σαν το team viewer απλα ασφαλεστερο σωστα??

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.