klimis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2009 Καλησπερα σε ολους.Αν μπορει να βοηθησει καποιος θα ημουν ευγνωμων.Λοιπον παρελαβα εναν καινουριο υπολογιστη και το προβλημα(-τα) ειναι τα εξης:--Απο την πρωτη στιγμη που τον ξεπακεταρισα με χτυπαει στατικος ηλεκτρισμος(πριν τον συνδεσω!!!)--Συνδεω και στην εικονα που βγαζει της μητρικης (gigabyte) την δειχνει σπασμενη δηλαδη σαν λαθος συναρμολογημενο παζλ!!! Επανεκινηση και παλι το ιδιο!!! Στην τριτη φορα δουλεψε αλλα απο τοτε μια στο τοσο το ξανακανει το κολπο!!!!--Λεω δεν βαζω ενα φλασακι στις μπροστινες USB να δω τι γινεται? με το που πλησιαζω να το ακουμπησω τσουπ επανεκινηση!! Λεω ετυχε!!! Κι ομως το κανει και αυτο μια στο τοσο! Μολις πλησιαζω να το βαλω επανεκινηση αλλα μετα δουλευει κανονικα.Οτι ιδεες εχετε ακουω!!!Ευχαριστω και συγνωμη για το μεγαλο μυνημα!!!
gar Απρίλιος 8, 2009 #2 Απρίλιος 8, 2009 Από οτι καταλαβα το πήρες ετοιμο και δεν το εστησες εσυ.πρεπει 1) η η μητρικη να ακουμπαει πανω στο σασι του κουτιου (80%)2) η το τροφοδοτικο να ειναι ελατωματικο και αρα να υπαρχει κινδυνος να στα καψει ολα(10%)3) η να μην εχεις γειωση στη πριζα που συνδεσες το pc(10%)Αν μπορεις τσεκαρετα λιγο αυτά και αν δεν λυθεί το προβλημα εδω ειμαστε.
klimis Απρίλιος 8, 2009 Author #3 Απρίλιος 8, 2009 Ευχαριστω πολυ φιλε μου αλλα θα τσεκαρω το πρωι γιατι τωρα προσκυναω!!!:worship:Η συνθεση ηταν δικια μου αλλα την πατησα σαν αρχαριος και εφαγα παραμυθι οτι αν το συναρμολογησω εγω μπορει να υπαρξει προβλημα εγγυησης. Ειχα διαβασει και ενα παληκαρι που στραβωσε ενα πινακι της μητρικης στο σλοτ του επεξεργαστη και κω.....σα!
neuromancer Απρίλιος 9, 2009 #4 Απρίλιος 9, 2009 Στατικός πριν τον συνδέσεις...!!!! Τι φοράς? μάλινο πουλόβερ? Κάτι δεν κολλάει σε αυτό το σενάριο...Δεδομένου ότι κρασάρει με το USB μάλλον το (1) του gar είναι , αλλά πάλι, δεν το δοκίμασε αυτός που το έστεισε ότι bootάρει ? Βασικό....!Αν δεν είχες γείωση θα έπαιζε, αλλά θα σε τσίμπαγε ρευματάκι όταν το έπιανες, πατώντας στο πάτωμα ξυπόλυτος. Συνήθως έτσι γίνεται, παίζει.
christaras Απρίλιος 9, 2009 #5 Απρίλιος 9, 2009 αφου ειναι κανουργιο γιατι δεν το στελνεις πισω να βρουν αυτοι ακρη???
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.