Jump to content



hp dv7-1130ev help wanted


spirosgixxer

Recommended Posts

καλησπερα καταρχην... προσφατα (πριν 5 ημερες) απεκτησα το hp dv7-1130ev. το διαλεξα μεσα απο τα υπολοιπα λογω χαρακτηριστικων ωστε να μπορω να δουλεψω καποια πολυ ιδιαιτερα προγραμματα για την δουλεια μου, τα οποια ομως τρεχουν μονο σε xp. ηξερα οτι με το καλημερα ειχα να αντιμετωπισω downgrade και επειδη το ολο θεμα το ειχα ξανακανει παλαιοτερα (με πληρη επιτυχια) σε αλλα 2 λαπτοπ, δεν ειχα ενδοιασμους (ο μ@λ@κ@ς)... πηρα λοιπον το λαπτοπακι το ανοιξα, απλα και μονο για να δω οτι ανοιγει, και ξεκινησα....περασα xp μεχρι sp3, καρτα γραφικων και τελος... μεχρι εκει... απο εκει και περα εχω φαει τα ματια μου διαβαζοντας και ψαχνωντας αλλα καμια προκοπη... η μαλλον καταφερα να μην εχω ερωτηματικα/θαυμαστικα κλπ στο device manager, ενω το συστημα αργει να bootαρει.... τι εχω και τι δεν εχω λοιπον....

εχω

xp+sp3

chipset driver

καρτα γραφικων

blue ray (δεν το εχω δοκιμασει ακομα)

quick buttons (δεν τα εχω δοκιμασει γιατι δεν αναγνωριζει καρτα ηχου)

δεν εχω

καρτα ηχου

hdmi

remote control

οποτε αν καποιος καλος ανθρωπος εχει να μου δωσει καποια λυση σε αυτα, η αν εχει να μου κανει μια κοπια απο τα recovery dvd (ως εσχατη λυση πισω στα visτα και δωρο στον αδερφο) θα τον κερασω πολλες μπυρες!!!

please βοηθεια γιατι δεν μπορω να δουλεψω και εχω παθει μεγαλη ζημια ...

τα προγραμματα που δουλευω ειναι ηχου και σχεδιαστικου φωτισμου (κυριως)

Σπυρος

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.