Jump to content



Απορια στο Antec 180 mini για το πως κουμπωνει το dvd drive


nkoumo

Recommended Posts

Για οποιον εχει το συγκεκριμενο κουτι μονο. Μετα απο μεγαλη ερευνα αγορας κατεληξα στο Antec 180 mini (μονο μινι δεν ειναι) και κολλησα στο ποιο υποτιθετε ευκολο κοματι.

ΔΕΝ!!! μπορω με τιποτα να βαλω να κουμπωσει το dvd-drive! στην συρταρωτη του θεση. Αν το βαλω σκετο συρταρωτο οπως στα παλια κουτια , απο το πλαι δεν φαινουνται οι τρυπες για να βιδοθουν οι βιδες. Εχει κατι πλαινα σαν ελασματα το κουτι που τα βιδωβεις στο πλαι το drive και υποτιθετε το σπρωχνεις στην θηκη και κουμπωνει. Ελα ομως που αν το κανω το dvd δεν σπρωχνεται τελειως και μαγκωνουν καπου κατι μεταλλικες προεξοχες που εχουν αυτα τα πλαινα ελασματα. Τελικα απλα το ακουμησα στην συρταρωτη θεση και το ενωσα με τα καλωδια για να λειτουργησει. Απαξ και σπρωξω το κουτι μπροστα το drive μαλλον θα βγει!. Καμια ιδεα?

Link to comment
Share on other sites

Οι μεταλλικές προεξοχές παίζουν το ρόλο των βιδών.

Απλά πρέπει να κεντράρεις εκεί τις τρύπες του drive και μόλις κουμπώσεις το έλασμα οι προεξοχές θα μπούν μέσα και θα το κλειδώσουν...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.