thodoris Δημοσιεύτηκε Μάϊος 12, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 12, 2009 καλησπερα στους συμφορουμιτες.θα θελα να ρωτησω ορισμενα πραγματα.τι χρειαζεται για το στησιμο μιας ιστοσελιδας.ποιος ασχολειτε απο δω επαγγελματικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisiun82 Μάϊος 12, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2009 Για ένα απλοικό σαιτ λίγη ΗΤΜL κ ένας σέρβερ για τοποθετείς τα αρχεία σου έιναι αρκετό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thodoris Μάϊος 12, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2009 ο server ποσο μπορει να κοστισει με τα ολα του? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάϊος 12, 2009 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2009 Εξαρταται για τι τον θελεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowRunner Μάϊος 12, 2009 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2009 Εννοείς να στήσεις εσύ ένας server για να τρέχεις web applications ή να ενοικιάσεις φιλοξενία και χώρο σε κάποια εταιρεία ; Επίσης, θέλεις να φτιάξεις μόνος σου το site σου ή να το αναλάβει κάποιος επαγγελματικά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
thodoris Μάϊος 12, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2009 για επαγγελματικη χρηση.σκεφτομαι κατι σαν αγοραπολησιες η κατι παρεμφερει Link to comment Share on other sites More sharing options...
thodoris Μάϊος 12, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2009 Εννοείς να στήσεις εσύ ένας server για να τρέχεις web applications ή να ενοικιάσεις φιλοξενία και χώρο σε κάποια εταιρεία ; Επίσης, θέλεις να φτιάξεις μόνος σου το site σου ή να το αναλάβει κάποιος επαγγελματικά;θελω καποιος να ασχολειθει επαγγελματικα για ενα νομιμο site.επι πληρωμη εννοειτε.δεν θελω να νοικιασω.θελω δικο μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowRunner Μάϊος 12, 2009 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2009 Τον χώρο που θα φιλοξενηθεί η ιστοσελίδα ενοικιάζεις, αυτό γίνεται πάντα, εσύ φυσικά δεν χρειάζεται να ασχοληθείς καθόλου. Το αναλαμβάνει κάποια εταιρεία και σε ενημερώνει για το εφάπαξ κόστος που θα πληρώνεις κάθε χρόνο. Την ιστοσελίδα την κατασκευάζεις μία φορά και την πληρώνεις μόνο μια φορά. Δεν ξανά-πληρώνεις, εννοείται. Στην δική σου περίπτωση θα είναι δυναμικό για να ανανεώνεις εσύ τα δεδομένα μέσα, που σημαίνει θέλεις δυναμικό site με βάση δεδομένων.Δεν νομίζω να επιτρέπεται να διαφημίσουμε κάποιον εδώ μέσα, ή να αυτοδιαφημιστούμε, μπορείς αν θες να μου στείλεις ένα p.m για περισσότερες πληροφορίες. Γνωρίζω πάντως ότι υπάρχουν και άλλα παιδιά εδώ μέσα που ασχολούνται και αυτοί με το αντικείμενο.EDIT: αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα από admin, ας διαγραφεί το μήνυμα μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thodoris Μάϊος 12, 2009 Author #9 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2009 Τον χώρο που θα φιλοξενηθεί η ιστοσελίδα ενοικιάζεις, αυτό γίνεται πάντα, εσύ φυσικά δεν χρειάζεται να ασχοληθείς καθόλου. Το αναλαμβάνει κάποια εταιρεία και σε ενημερώνει για το εφάπαξ κόστος που θα πληρώνεις κάθε χρόνο. Την ιστοσελίδα την κατασκευάζεις μία φορά και την πληρώνεις μόνο μια φορά. Δεν ξανά-πληρώνεις, εννοείται. Στην δική σου περίπτωση θα είναι δυναμικό για να ανανεώνεις εσύ τα δεδομένα μέσα, που σημαίνει θέλεις δυναμικό site με βάση δεδομένων.Δεν νομίζω να επιτρέπεται να διαφημίσουμε κάποιον εδώ μέσα, ή να αυτοδιαφημιστούμε, μπορείς αν θες να μου στείλεις ένα p.m για περισσότερες πληροφορίες. Γνωρίζω πάντως ότι υπάρχουν και άλλα παιδιά εδώ μέσα που ασχολούνται και αυτοί με το αντικείμενο.EDIT: αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα από admin, ας διαγραφεί το μήνυμα μου.ευχαριστω για την απαντηση.εισαι πληρης κατατοπιστικος.χρησιμες πληροφοριες για να ξερουμε που βαδιζουμε.:big_boss: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.