Jump to content

ShadowRunner

Premium Members
 • Posts

  1,008
 • Joined

 • Last visited

ShadowRunner's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 1. Το κινητό είναι απλά απίστευτο και σίγουρα είναι από πίσω και κάποια τεχνολογία της microsoft, κάτι με θυμίζει αυτό το media sharing που έδειξε μεταφέροντας αρχεία από την μία συσκευή στην άλλη απλά πηγαίνοντας το δίπλα...
 2. Αναρωτιέμαι πόσο εύκολο είναι για κάποιον που δουλεύει εκεί μέσα, και τι θέση πρέπει να έχει, να μπορεί να έχει πρόσβαση στο τελικό κώδικα του παιχνιδιού για να τον κλέψει και να τον βγάλει στο Internet... Μας κοροϊδεύουν, που είναι leaked ??? Μάλλον από τους ίδιους και θα είναι και καμία pre-stable beta έκδοση για να κάνουν και τις δοκιμές των server τους, σε high mass traffic, χωρίς κόστος. EDIT: Δλδ, αν είναι μνήμη συστήματος, στέκει το ερώτημα, ότι όσο ποιο πολύ μνήμη έχεις τόσο ποιο άνετο είναι και το παιχνίδι;;
 3. Τα mp3 πάντα πρέπει να ακούγονται stereo, όπου είναι και η κανονική και όχι εικονική μορφή ήχου. Μπορείς όμως αν έχουν επιλογή τα ηχεία σου, να πας σε stereo x2 για τα mp3 και 6channel για τα παιχνίδια ή ότι άλλο. το σίγουρο είναι ότι πρέπει να τα βάλεις στις πίσω υποδοχές για κανονικό 5.1 και μετά μέσω windows ή τις κάρτας ήχου σου να κάνεις τις ρυθμίσεις. EDIT: Τώρα είδα ότι έβαλες Realtek
 4. Μα οι άνθρωποι δεν σου λένε ότι η ATi θα τα πηγαίνει καλά... εσύ είσαι αυτός που επιμένει να μιλάει για τα ουάου της Nvidia λες και σε πληρώνουν.... αν είναι δυνατόν. Τόσο πολύ σε ενδιαφέρει ποια αν η πράσινη είναι καλύτερη από την κόκκινη και vise versa ? Να σε ανησυχεί που πάνε τα λεφτά σου μόνο και τίποτα άλλο. Αμήν δλδ, πρώτα είχαμε τα κόμματα, μετά τις ομάδες και τώρα τις κάρτες!! τι άλλο θα δούμε δλδ.... Το topic είναι για το παιχνίδι, και ΟΧΙ για το που θα παίζει καλύτερα το παιχνίδι. Αν έχεις να ποστάρεις τίποτα για το παιχνίδι, καμιά εικόνα ή κάτι οκ, αν όχι δεν θέλω να διαβάζω άλλο για οπαδοϊσμούς σε παρακαλώ.
 5. πω τι γραφικάρες θα έχει πάλι αυτό το παιχνίδι.. θα μας τους λιώσει τους υπολογιστές!
 6. Το βρήκα το link και πρίν ποστάρω αλλά δεν κατάλαβα ότι είναι το mod. Το Morrowind πλάκα πλάκα δεν το έπαιξα ποτέ, λόγω ότι το έβλεπα χάλια σε γραφικά και έτσι άρχισα το Oblivion. Είναι καλό; Πάντως το Skyrim θα είναι παιχνιδάρα !
 7. 417, αλλά δεν τα παρακολουθώ όλα Και εγώ τον τελευταίο καιρό, διαβάζω κανα νέο από την αρχική αν με ενδιαφέρει και μετά πατάω τα Νέα Θέματα.
 8. Δεν θέλει το παιχνίδι NVidia, η NVidia θέλει το παιχνίδι...lol
 9. sorry, για την αργοπορία, Χαίρομαι που βρήκες λύση μέσα από το word, ίσως θα ήθελες να την μοιραστείς σε περίπτωση που κάποιος έχει παρόμοιο πρόβλημα αργότερα; Πάντως από το hp, έχει ως εξής, στο δικό μου μηχάνημα, αν και νομίζω ότι είναι universal κινήσεις αυτές στην hp. Ανοίγεις το Κέντρο Λειτουργιών (Hp Solutions Center) και διαλέγεις το "Εκτύπωση φωτογραφιών" μετά σου ανοίγει ένα παράθυρο και σου έχει κάποιες επιλογές, εκεί διαλέγεις το "Simple Print". Μόλις το κάνεις κλικ, σου ανοίγει το παράθυρο για να διαλέξεις εικόνες από το σύστημα σου. Αφού διαλέξεις μία ή και περισσότερες πατάς "Add This Photos" και σε φέρνει στην καρτέλα προεπισκόπισης. Εκεί διαλέγεις "Paper Size" και αν θα είναι borderless ή όχι. Τελευταίο βήμα η εκτύπωση. Δεν αναφέρω πως τυπώνεις και που διαλέγεις tray, αφού σε εμένα και στους περισσότερους είναι photo printers και έχουν προεπιλογή το tray των φύλλων για φωτογραφίες.
 10. Εγώ δεν νομίζω ότι έκλεισε λόγω Joulias, αν είναι δυνατόν δλδ, να έχει ή να απέκτησε τέτοια δύναμη ο Sirinakis να κάνει τέτοια πράγματα, αν όντως συνέβη κάτι τέτοιο, να μπόρεσε να κινήσει θεούς και δαίμονες, τι να πω, έχουμε ξεφύγει και έχουμε φτάσει σε ένα επίπεδο υπό του μηδενός. Για το άλλο που λέτε, μην προσπαθείτε να βρείτε τι είναι παράνομο και τι όχι. Η δική μου προσωπική γνώμη ήταν και θα είναι ότι κάθε μορφή τέχνης και κουλτούρας πρέπει να είναι ΔΩΡΕΑΝ για τον πολίτη! Διορθώστε με εδώ γιατί δεν ξέρω ακριβώς ποσοστά, αλλά το μοίρασμα των αρχείων, συγκριτικά με τις αγορές, σε παγκόσμιο επίπεδο δεν ήταν μηδαμινό και μη συγκρίσιμο; Όχι σύμφωνα με τις προπαγάνδες που βγαίνουν σε διάφορα site, που λένε ότι η πειρατεία αυξάνεται, αλλά σύμφωνα με τα πραγματικά νούμερα (κέρδη) των εταιριών που σημειώνουν κάθε χρόνο.
 11. Δεν έχει ο εκτυπωτής σου ένα πρόγραμμα που λέγεται hp solutions central ?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.