Jump to content

ShadowRunner

Premium Members
  • Posts

    1.008
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

ShadowRunner's Achievements

  1. ShadowRunner

    Δείξτε το κουτί σας...

    Τα mp3 πάντα πρέπει να ακούγονται stereo, όπου είναι και η κανονική και όχι εικονική μορφή ήχου. Μπορείς όμως αν έχουν επιλογή τα ηχεία σου, να πας σε stereo x2 για τα mp3 και 6channel για τα παιχνίδια ή ότι άλλο. το σίγουρο είναι ότι πρέπει να τα βάλεις στις πίσω υποδοχές για κανονικό 5.1 και μετά μέσω windows ή τις κάρτας ήχου σου να κάνεις τις ρυθμίσεις. EDIT: Τώρα είδα ότι έβαλες Realtek
  2. ShadowRunner

    Elder Scrolls V: Skyrim

    πω τι γραφικάρες θα έχει πάλι αυτό το παιχνίδι.. θα μας τους λιώσει τους υπολογιστές!
  3. ShadowRunner

    Elder Scrolls V: Skyrim

    Το βρήκα το link και πρίν ποστάρω αλλά δεν κατάλαβα ότι είναι το mod. Το Morrowind πλάκα πλάκα δεν το έπαιξα ποτέ, λόγω ότι το έβλεπα χάλια σε γραφικά και έτσι άρχισα το Oblivion. Είναι καλό; Πάντως το Skyrim θα είναι παιχνιδάρα !
  4. ShadowRunner

    Elder Scrolls V: Skyrim

    Τι είναι το Morrowind 2011 ?
  5. 417, αλλά δεν τα παρακολουθώ όλα Και εγώ τον τελευταίο καιρό, διαβάζω κανα νέο από την αρχική αν με ενδιαφέρει και μετά πατάω τα Νέα Θέματα.
  6. ShadowRunner

    Trine 2

    Εγώ τώρα το πήρα γραμμή, θα το πάρω να το δοκιμάσω, σίγουρα θα είναι πολύ καλό, βλέπω gameplays τώρα... θα μας ξαναθυμήσει τα παλιά τα χρόνια που παίζαμε έτσι τα games σαν τρελοί. :thank_you2:
  7. ShadowRunner

    Photoshop's thread

    LOL ? Ότι να 'ναι το ps χαχα, σημασία έχει ότι έκανες την δουλειά σου
  8. ShadowRunner

    Photoshop's thread

    Επειδή το ps μόνο σε εκείνη την επιλογή πετάει το μήνυμα της μνήμης. γενικά είναι συνυφασμένο με το error το συγκεκριμένο δλδ. EDIT: Μόλις είδα την απάντηση. Τελικά ήμουν εγώ ο βιαστικός Flat το αρχείο όπως σου είπε ο neuromancer. Και αν δεν λυθεί βλέπουμε.
  9. ShadowRunner

    Photoshop's thread

    file -> Save Us -> Jpeg Αυτό που κάνεις εσύ είναι File -> Save For Web... και εννοείται ότι θα σου πει ότι έχεις λίγη μνήμη. τα 2gb είναι πολύ λίγα σε σχέση με το αρχείο που πας να ανοίξεις.
  10. ShadowRunner

    Δείξτε το γραφείο σας!

    Απλά έπαθα την πλάκα μου... Τέλειο, συγχαρητήρια ρε φίλος!!
  11. Έχεις απόλυτο δίκιο, δεν είναι και το καλύτερο παράδειγμα, συγνώμη
  12. :hehe: Πλάκα πλάκα, πώς το κάνουν ρε γαμώτο... απορώ δλδ, τίποτα καλύτερο δεν έχουν να κάνουν και κάθονται και γράφουν και γράφουν για να να φάνε ένα ban στο τέλος :S τι να πεις.. ανωμαλία σε αυτό τον κόσμο μεγάλη
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.