Jump to content



Νέο HTPC!!!!


JUSTINS

Recommended Posts

Καλησπέρα!Σκέφτομαι να αγοράσω ένα pc για τις διακοπές ώστε να παίζω κάνα παιχνίδι καθώς να βλέπω και ταινίες και άλλα πολλά!Αρχικά ήμουν ανάμεσα σε xbox360 και pc αλλά αποφάσισα να αγοράσω φουλ υπολογιστή λόγω των περισσότερων επιλογών άσχετα με την σύγκριση τιμής.Επειδή δεν γνωρίζω τι αξίζει σε τιμή/απόδοση αυτόν τον καιρό θα ήθελα την βοήθεια σας για την καλύτερη επιλογή.Το ποσό υπολογίζεται γύρω στα 800 ευρώ.Η μόνη επιλογή που έχω κάνει είναι στην κάρτα γραφικών μια 275gtx σαν καλύτερη.Το pc θα συνδεθεί με μία οθόνη lcd 32' ή 42' full HD.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.:happy2:

Link to comment
Share on other sites

Επειδή δεν ενδιαφέρεται κάποιος να απαντήσει θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάτι σε AMD και αν αξίζει η αγορά ενός i7 920 επεξεργαστή?

Link to comment
Share on other sites

Ένας φίλος (HTPC & GameConsole) διάλεξε αυτό το σύστημα :

attachment.php?attachmentid=35167&stc=1&d=1242830784

Την Palit 275 γιατί αν και πιο ακριβή είναι πολύ ήσυχη σε 2D από την reference, και το Τhermaltake DH 103 γιατί παίρνει 2 12άρηδες (1 ΙΝ & 1 OUT) για ακόμη καλύτερη ροή και ησυχία.

H ALC885 που έχει η μητρική είναι καλή για media-center ?

post-8540-1416073989,9056_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ναι και αν ακούσει ήχο με αυτό το πράγμα που έχει για soundcard η ecs εμένα να με ....

Μπορεί όποτε θέλει να προσθέσει μία καλή κάρτα ήχου. Αν όμως έχει ενισχυτή μπορεί να τον συνδέσει με την ψηφιακή έξοδο και να μην έχει κανένα πρόβλημα.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις και τις προτάσεις.Αρκετά κοντά σε αυτές που σκέφτομαι.Το βασικότερο είναι ότι το σύστημα προορίζεται κυρίως για παιχνίδια αλλά θα παίζει και ταινίες.Οπότε σκεφτόμουν μήπως έβαζα μία 285 gtx αλλά από διάφορα συγκριτικά δεν έχει διαφορές υποθέτω.Ο λόγος που το αναφέρω πάλι είναι ότι θα βάζω φουλ γραφικά και δεν θα ήθελα να σέρνεται.

Ως προς τον Intel νομίζω ότι ο AMD είναι καλύτερος ή κάνω λάθος?

Πάντως από κουτί βάζω και mid κανονικό δεν με πειράζει.Έλεγα για αγορά ενός i7 920 αλλά πάει αρκετά παραπάνω μαζί με mobo αξίζει όμως?

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Αξίζει αν θα κάνεις πολύ επεξεργασία βίντεο και σε περιπτώσεις με 2+ κάρτες γραφικών. Σε κάθε άλλη περίπτωση και με γνώμονα τα παιχνίδια δεν νομίζω πως αξίζει καθώς τα επιπλέον λεφτά τα δίνεις για καλύτερη κάρτα γραφικών.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.