Jump to content

Side Window for Cosmos

dunkel_Stern

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

έχει δει κανένας από κοντά αυτό?

το παράθυρο είναι από plexi η κανένα άλλο υλικό? k με ποιον προπό κρατιέται το plexi στο πλαϊνό? με clips όπως η σήτα στο κανονικό πλαϊνό του Cosmos S?

1182668.JPG1182668_1.JPG

επειδη ειμαι και εγω σε αυτη τη φαση σκεφτομαι να βάλω πλεχι μονος μου.θα το κολλησω ειτε με ειδικη κολλα ειτε με μονωτικη ταινια.το παραθυρι το βρισκεις στο σαιτ της coolermaster

βασικά αυτό το παράθυρο είναι μεγαλύτερο από το κανονικό πλαϊνό του Cosmos S, k ρωτάω gt μπορώ να το βρω παρα πολύ φτηνά k άμα είναι κανονικό plexi k βγαίνει από το κουτί όπως η σήτα στο απλό παράθυρο τότε θα το πάρω k θα κάνω πάνω του κοπτικά με laser

δεν έκανα αυτήν την ερώτηση.. για το έτοιμο side window ρωτάω

Το κανεις πιο οικονομικα μονος σου εαν εχεις μερικα εργαλεια..:fun:

Ειναι σχετικα γελειο :)

7.20 απο praktiker το plexi :T:

Κοβεις , τρυπας , περνας = ετοιμος :p

Μαυρο εχει το πλαισιο αλλα το χει 39 τα ευρα.Βεβαια εγω οταν το πηρα δεν ειχε το πλαισιο γιαυτο και πηγα στο eshop.

Μαυρο εχει το πλαισιο αλλα το χει 39 τα ευρα.Βεβαια εγω οταν το πηρα δεν ειχε το πλαισιο γιαυτο και πηγα στο eshop.

κανε μια χάρη.. vgal' το δυο τρις φωτό k πόσταρε την εδώ να δούμε πως είναι εμφανισιακά...

...please:woot::laughing:

λιγάκι πιο πάνω κοίτα

Το είδα το είδα τι να κάνω τώρα το έγραψα :)

Σου έδωσα και το Link.

Το είδα το είδα τι να κάνω τώρα το έγραψα :)

Σου έδωσα και το Link.

χάχα...

...το link το έχω στο πρώτο μου post που άνοιξα το θέμα :p:P:P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.