Jump to content

takis-pa

Premium Members
  • Posts

    1.220
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    1

About takis-pa

  • Γενέθλια 17/10/1961

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Γλυκά Νερά

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

takis-pa's Achievements

  1. Χαριζεται το πλαινο καπακι (αυτο ακριβως) της φωτο που επισυναπτεται Ειναι αχρησιμοποιητο στο κουτι του. Η μονη δεσμευση σας να ερθετε στη Ηλιουπολη να το παραλαβετε, κατοπιν συνεννοησεως.
  2. takis-pa

    Tom Clancy's The Division

    Details please....Ευχαριστω
  3. @javaneze: Νικολα θα σου προτεινα να επανεξετασεις αυτο που λες για την Evga γιατι σαν εταιρεια απλα δεν υπαρχει καλυτερη (για μενα τουλαχιστον) ολες μου οι καρτες τα τελευταια πολλα χρονια εινα απο εκει και δεν θα το αλλαξω. Εχω κλειδωσει με nVidia και Evga και 2 φορες που χρειαστηκα RMA (980Ti-1080Ti τωρα) απλα οι ανθρωποι κανουν ακομα καλα, αυτο που πρεπει να κανουν ολοι. Εβγαλε προβλημα (αρτιφακτς) πριν 10 ημερες η καρτα μου και με μονο 2 email κατανοησαν το θεμα και χωρις αλλα κολπα μου ενεκριναν rma την εστειλα με 14€ κοστος και σε μια ημερα με ενημερωσαν οτι η καινουργια ειναι στον δρομο για παραδοση με ups και την περιμενω την τεταρτη.Την εκαναν και register στον λογαριασμο μου, και μου ζητησαν και συγνωμη που με ταλαιπωρησαν στο email που μου εστειλαν για ενημερωση. @jax7480 Ζαχαρια αυτη που παραγειλες ειναι αυτο που ψαχνεις μην το σκεφτεσαι αλλο, η καρτα ειναι μια χαρα.
  4. takis-pa

    Tom Clancy's The Division

    Κοιτα να δεις τωρα.....δεν το χω εντρυφησει οπως εσεις, εχω βεβαια και το κοκκινα μου σε αλλο προφιλ αλλα αυτο μ εχει βολεψει παντου, βεβαια ψοφαω σχετικα ευκολα αλλα ενταξει δεν παραπονιεμαι. Τωρα το PVE δεν ξερω τι ειναι αλλα οκ δεν υπαρχει προβλημα.
  5. takis-pa

    Tom Clancy's The Division

    @Lazy Dog, @kyr.. Ετσι παιζω......πως με βλεπετε; Προσπαθω παντως......
  6. takis-pa

    Windows 10 Creators Update

    Αντιμετωπιζω ενα ψιλοθεματακι και χρειαζομαι βοηθεια. Για δικους μου λογους εχω μεινει με τα 10ρια στην εκδοση 1607 και εδω θελω να μεινω. Το προβλημα τωρα. Στο συστημα της υπογραφης ειμαι με τους 381.89 drivers της καρτας γραφικων μου, χωρις προβληματα. Εαν αναβαθμισω σε οποινδηποτε νεωτερο μου κανει στιγμιαια κολληματα σ ολα τα παιχνιδια, και ιδιαιτερα στο division που μ ενδιαφερει αυτο το διαστημα. Υποψιαστηκα οτι μπορει να φταινε τον windows γι αυτο σε αλλον δισκο εγκατεστησα τα creators και διαπιστωσα οτι ολα δουλευουν τελεια οσο αφορα τα παιχνιδια. Οπως ειπα ομως και στην αρχη δεν τα θελω τα creators, υπαρχει καποια λυση; Ευχαριστω.
  7. takis-pa

    Tom Clancy's The Division

    @Lazy Dog Δωσε πληροφοριες για το 1.7 που ειναι, ειναι αυτο που κατεβηκε πριν λιγες ημερες; και αν ναι γιατι δεν το βλεπω στην σελιδα των updates μεσα στο game; Αντε γκουρου του Division δωσε τα φωτα σου!!!
  8. Ναι....σκοπευω να αγορασω κλειδακι και οταν το κανω θα ποσταρω αποτελεσμα. Να ανεβασω και λιγο το μηχανημα ετσι να γουσταρω λιγο, εχω πολυ καιρο να το κανω να δω αν το θυμαμαι. Η μια καρτα μου ομως ειναι μπανανα, αυτη που ηρθε μετα το rma
  9. Ας βάλω και εγώ ένα με τα καθημερινά settings
  10. takis-pa

    test v43

    test
  11. Έτσι εξηγειται, ναι. Φαντάζομαι δεν θες τώρα να ξήλωσω την μια και να το ξανατρεξω;
  12. Οχι εχω απενεργοποιησει το sli αν δεις στο Gpu-z, βεβαια το ετρεξα και με τις δυο και βγαζει 250,24 γι αυτο δεν το ανεβασα.
  13. GTX 980Ti Μονή Το sli δεν δινει κατι διαφορετικο, και φανταζομαι δεν σ ενδιαφερει.
  14. takis-pa

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v5.0

    Nope, Δεν αλλαζει κατι. Ο τυπος ειναι ο αντιπροεδρος των βενζινοπολων Αττικης και ειναι γνωστος για τους αγωνες του εναντια στο κλεψιμο της αντλιας. Το ξερω απο πρωτο χερι (οχι δεν ειναι συγγενης μου )
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.