TASOS

O/C Guru
 • Δημοσιευσεις

  5.551
 • Εγγραφή

 • Τελευταια επισκεψη

 • Days Won

  1

Σχετικά με το μέλος TASOS

 • Τίτλος
  O/C Hardware Collector
 • Γενέθλια 01/05/1970

Πληροφορίες Προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας

Contact Methods

 • Skype
  gr_tasos@hotmail.com
 1. Ταχυδρομικές αποστολές....που πήγε το δέμα;

  Παίζει να κατέχω το ρεκόρ άφιξης από Κίνα , με China Post , registered. ή αλλιώς , πώς ένα Δώρο Χριστουγέννων ... καταλήγει ώς δώρο του Αγ.Βαλεντίνου
 2. MSI Z170-a M3 και αναγνώριση SSD M2 NVMe

  Νομίζω , δέν είναι θέμα επαφών. Το πιθανότερο είναι θέμα bios της μητρικής ή κάποιου setting που πιθανόν θέλει αλλαγή. Βάλε το τελευταίο bios που υπάρχει για τη μητρική σου και ξαναδοκίμασε. Επίσης ρίξε μιά ματιά σε αυτό το thread , μήπως είναι παρόμοιο το πρόβλημα http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-3026681/nvme-ssd-fully-detected-bios-msi-z170a-sli-samsung-950-pro.html
 3. ZEN leaks

  Ελα ρε AMDάρααααααααα ... ακόμη και τη Biostar θα αναστήσεις !!! Πάρε κόσμε boards. http://www.eteknix.com/biostar-x370-am4-motherboards/ Το επόμενο μεγάλο βήμα ... θα είναι να γυρίσει και η DFI με τον Oscar Wu (τώρα πλέον είναι senior manager , εκεί).
 4. Τελικά ισχύει αυτό που λένε για την έκδοση του Ινδικού Note 4 (με SD) ... ότι έχει πλαστικά καπάκια στην πλάτη , ενώ το Κινέζικο με MTK έχει full metal back ? Περιμένουμε τις εντυπώσεις σου από τη συσκευή , (όποτε μπορέσεις).
 5. ZEN leaks

  Παίδες , η ουσία είναι (έτσι όπως δείχνουν τα πράγματα) ότι η AMD έκανε επιτέλους το come back. Ακόμη και υποδεέστερη να είναι σε επιδόσεις από την Intel , έχει κλείσει την ψαλίδα κατά πολύ. Θα λειτουργήσει ο ανταγωνισμός , αυτό μετράει. Τα υπόλοιπα ... είναι για Τατιάνα και ΑνιταGR .-
 6. ZEN leaks

 7. Να βάλω 1-2 βιντεάκια , με λίγο ενδιαφέρον ... ? Οποιος καταφέρει να καταλάβει , τί λέει ο Ινδός
 8. Οι περισσότεροι μιλάνε για το : Cyanogen Camera 2.0 apk
 9. Εχεις δίκιο. Απλά θα έπρεπε (οι της Xiaomi) αφού γνωρίζουν ότι για λόγους κόστους , επιλέγουν υποδεέστερο hardware ... να μήν το υποβαθμίζουν ακόμη περισσότερο με "χάλια" software. Δέν είναι λογικό , με software τρίτου κατασκευαστή , να πετυχαίνεις καλύτερο αποτέλεσμα σε φωτογραφίες και βίντεο.
 10. Αυτό το τηλέφωνο , περιμένω να δώ , τί λέει ... Ωστε να αποφασίσω. Οι Ινδοί , πάντως δέν γράφουν και τα καλύτερα σχετικά με την κάμερα του (για βίντεο κυρίως).
 11. H ιστορια της MICROPOLIS ΑΕΒΕ ή AMSTRAD HELLAS A.E.B.E.

  Τι γίνεται , εδω πέρα ? Τόσοι πολλοί είμαστε εδώ μέσα , που είχαμε 6128 ? Με πράσινη οθόνη , κλασικά (η έγχρωμη ήταν πολυτέλεια τότε ... και ακριβή). Ο 6128 ήταν το upgrade μου , από έναν Sinclair με κασέτα (άν τα θυμάται κάποιος)
 12. DDR3 triple channel και προβληματα

  Αφού το pc , το πήρες από φίλο σου. Γιατί δέν τον ρωτάς , με τί ρυθμίσεις έπαιζε ? Η πιό εύκολη λύση.
 13. Βοήθεια για OC σε i7-950 cpu

  QPI/VTT Voltage............................: 1.29 <-- πειράζει που είναι στην κόκκινη περιοχή? DRAM Termination...........................: 0.75 <-- το έβαλα 0,74 μετά πήγαινε 0,76 Ch-A Data VRef.............................: 0.75 Ch-B Data VRef.............................: 0.75 Ch-C Data VRef.............................: 0.75 Ch-A Address VRef..........................: 0.75 Ch-B Address VRef..........................: 0.75 Ch-C Address VRef..........................: 0.75 To QPI voltage , χαμήλωσε το στο 1,29 για τώρα (λάθος του πληκτρολογίου πρίν , σόρρυ). Σου έγραψα για 0,75 γιατί το dram termination είναι το μισό του dram voltage και οι μνήμες σου παίζουν στα 1600 με 1,50 Βάλε όλες αυτές τις ρυθμίσεις στο auto. Για σταθερότητα , αφού έχεις τρέξει τουλάχιστον Prime , είσαι ok. Ενδεικτικά μπορείς να δοκιμάσεις cinebench R15 και φυσικά gaming
 14. Βοήθεια για OC σε i7-950 cpu

  Η επιλογή του τίτλου έγινε από τον thread starter. ... τον διόρθωσα για λόγους ευκολίας του search
 15. Βοήθεια για OC σε i7-950 cpu

  Σε γενικές γραμμές , ναι. Οπως επίσης ισχύει ότι το Uncore , πρέπει να είναι τουλάχιστον 2πλάσιο από την ταχύτητα μνήμης.