Jump to content



Τζάμπα τηλέφωνα


Dr.Paneas

Recommended Posts

Ένα φιλαράκι μου βρήκε στο iphonehellas μία πολύ δυνατή εφαρμογή ( http://www.iphonehellas.gr/35283/bobsled/ ) που σου επιτρέπει να κάνεις κλήσεις με Wifi παντού (είτε σταθερό είτε κινητό) και να μην χρεώνεσαι καθόλου. Πώς γίνεται αυτό; Πολύ τέλειο σενάριο μου φαίνεται...

Συγκεκριμένα πχ βάζω το κινητό σε Aeroplane Mode, όπου δεν μπορώ να δεχτώ καμία κλήσει από Cosmote, Wind, Voda κλπ. Ανοίγω το Wifi. Το ίδιο κάνει και ο φίλος μου. Συνδέομαι με wifi στην εφαρμογή Boosled και τον παίρνω τηλέφωνο, το σηκώνει και μιλάμε. wtf ?

Είμαι εκτός Wifi, με το κινητό κανονικό (εκτός Air mode) και οδηγάω εκτός σπιτιου. Το φιλαράκι μου προσπαθεί να με πάρει με το boosled και του λέει ότι δεν είμαι διαθέσιμος (λογικό, αφού είμαι offline).

Στο σταθερό, που είναι offline --δλδ δεν εχει wifi - πώς σκ@τ@ μπορεί και παίρνει; Όταν με πήρε στο σταθερό μου εμφάνισε ένα νούμερο 0026μπλαμπλαμπλα.

????

Τζάμπα calls παντου;

EDIT: Εβγαλα την SIM και πηρα τηλεφωνο και σε σταθερο και σε κινητο. Παιδια δεν ξερω αν καποιος κλέβει την T-Mobile, παντως μπορειτε να πάρετε και να μιλησετε οσο θελετε ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΘΕΛΕΤΕ.

Link to comment
Share on other sites

Αν δεις το description λέει για free calls σε USA, Puerto rico και κάπου αλλού. Παρ' όλα αυτά, επειδή θέλουν να επεκταθούν και σε άλλες χώρες ανοίγουν δοκιμαστικά τις δωρεάν κλήσεις και αλλού. Οπότε χαρείτε το όσο διαρκεί.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.