Jump to content



samsung 2333HD- Την εκανα την λακαμια


amartolos

Recommended Posts

ενω ολα δουλευαν ρολοι, ειπα να δημιουργησω ενα προβληματακι..αργα το απογευμα κοιτουσα στην σελιδα της samsung και ελεγε για το monitor οτι αν το osd ειναι κλειδωμενο πατας επι 5 δευτερα το menu button για να το ξεκλειδωσεις και αντιστροφα, το δικο μου menu δεν ηταν κλειδωμενο αλλα ειπα να το πατησω να δω τι θα γινει, απο εκει και περα δεν ξερω τι εγινε αλλα η οθονη εχασε τις ρυθμισεις και τις ξεχναει καθε φορα που την κλεινω, help γιατι θα την σπασω...

Link to comment
Share on other sites

Σε αυτές χωρίς TV Tuner:Βάζεις στο 0 contrast και brightness,πατάς menu και 5 sec το source.

Σε αυτές με TV Tuner (πιάνει και σε κανονικές TV απ'ότι ξέρω):Την κλείνεις,πατάς (από μια φορά) info,menu,mute,power,και ανοίγει δείχνοντας το menu.

Για να φύγει το menu,την κλείνεις και την ανοίγεις.

Χτες μπήκα εγώ στο menu της 225mw να δω τι μπορείς να πειράξεις,αλλά βαριόμουν να κάνω δοκιμές,είδα πόσες ώρες έχει δουλέψει (3357hrs :hehe:) και το άφησα όπως ήταν.

Link to comment
Share on other sites

δεν θυμαμαι η διαδικασια ηταν πολυ γρηγορη....αλλα παντως δεν εχει καμια σχεση με τους συνδιασμους πληκτρων που κυκλοφορουνε στο νετ

το χα παθει και γω με τηλεοραση samsung ειχε μπει σε demo mode και δεν κραταγε ρυθμισεις εκνευριστικο θα ελεγα:rant:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.