malachaskos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2009 παιδιά για άλλη μία φορά θε χρειαστώ την βοήθεια σας. χρησιμοποιώ vista 64bit και για προστασία το kaspersky Internet security 2009. όταν είναι ανοιχτό δεν "τραβάει με τίποτα o firefox αλλά και γενικά το ίντερνετ. μπορεί να κάνει και 1 λεπτό να μου ανοίξει μία σελίδα στο e bay. όταν το κλείνω πάει σφαίρα.......... τι να κάνω?????????
apagal Ιούνιος 7, 2009 #2 Ιούνιος 7, 2009 Μήπως έχεις ενεργοποιημένη καμιά επιλογή ssl protection του kasperky?Μια φορά είχα ενεργοποιήσει κάτι αντίστοιχο στο nod και δεν μπορούσα να ανοίξω καμία ιστοσελίδα πιο γρήγορα από κανένα 2λπτο...
malachaskos Ιούνιος 7, 2009 Author #3 Ιούνιος 7, 2009 Μήπως έχεις ενεργοποιημένη καμιά επιλογή ssl protection του kasperky?Μια φορά είχα ενεργοποιήσει κάτι αντίστοιχο στο nod και δεν μπορούσα να ανοίξω καμία ιστοσελίδα πιο γρήγορα από κανένα 2λπτο...ξέρεις μήπως που είναι αυτή η επιλογή?
malachaskos Ιούνιος 7, 2009 Author #4 Ιούνιος 7, 2009 το τείχος προστασίας των windows το έχω κλειστό. μήπως φταίει το defentder? που δουλεύει παράλληλα?
malachaskos Ιούνιος 7, 2009 Author #5 Ιούνιος 7, 2009 το τείχος προστασίας των windows το έχω κλειστό. μήπως φταίει το defentder? που δουλεύει παράλληλα?το έκλεισα αλλά το ίδιο....
malachaskos Ιούνιος 7, 2009 Author #6 Ιούνιος 7, 2009 βρήκα την λύση!!!! έβαλα το COMODO και πάει σφαίρα!!!!! ευχαριστώ!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.