Jump to content



Προβλημα μετα απο διακοπη ρευματος[ΜΑΧΤΟR]


thanos*

Recommended Posts

Γεια σας,

Εχω εναν εξωτερικο δισκο ΜAXTOR 250gb [τη προσφορα απο το connχ], το προβλημα ειναι οτι μετα απο μια διακοπη ρευματος ο δισκος δεν "ανταποκρινεται" κανει εναν συνεχομενο ηχο τυπου beep και δεν αναγνωριζεται απο τον υπολογιστη, ενο απο τον φορητο δουλευει κανονικα και σε λειτουργια μπαταριας και οταν εχει ρευμα το λαπτοπ.

Ο υπολογιστης δουλευε την ωρα της διακοπης, και ο σκληρος δοκιμαστικε σε 2 σταθερους με το ιδιο αποτελεσμα οποτε να υποθεσω οτι ειναι καποιο θεμα με τροφοδοσια;;

:hi:

Link to comment
Share on other sites

Αν ο ήχος που ακούς είναι μεταλικός, τότε είναι η κεφαλή του σκληρού. Αν είσαι μέσα στην εγγύηση πήγαινέ τον πίσω. Αλλιώς, τον ανοίγεις και βάζεις το σκληρό σαν δεύτερο σε άλλο pc. Αν μέσα από τα win μπορείς να δουλέψεις στο σκληρό τότε είναι εντάξει. Αν δεν τον βλέπει το bios, τότε ο σκληρός :hi:

Link to comment
Share on other sites

Αφού δουλεύει στο φορητό, τότε κάνε back-up τον δίσκο εκεί, και πήγαινε τον πίσω αν είναι στην εγγύηση ακόμα.

Σε άλλα PC εκτός από το φορητό και το σταθερό σου τον δοκίμασες?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.