Jump to content



Δεν λειτουργει η "ευρεση προορισμού"


nkoumo

Recommended Posts

Μετα απο κατι διαγραφες που εκανα δεν λειτουργει η επιλογή "ευρεση προορισμού" στην καρτελα οταν πατας ιδιοτητες (μετα απο δεξι κλικ σε οποιοδηποτε εικονιδιο στην επιφ.εργασιας ή εφαρμογης). Με βολευε παρα πολυ οταν εψαχνα το directory απο μια εφαρμογη. Καμια βοηθεια?

Link to comment
Share on other sites

Επειδη δεν τα παω και τοσο καλα...εχουμε:

Μεσω registry:

HKEY_CLASSES_ROOT\Drive\shell

Set (default) to "none" (without " )

Δεν ξερω πως και απο Start/Run πατησα regedit , πηγα HKEY_CLASSES_ROOT\Drive\shell απο το δεντρο στα αριστερα και δεξια γραφει Ονομα: ab(προεπιλογη) - Τυπος:REG_SZ - Δεδομενα : none . Πηγα με διπλο κλικ sto ab μονο εκει κατι κανει , μου ανοιξε μια καρτελα και αλλαξα το none σε without και το εκλεισα. Επανακινηση και ....τιποτα. Το προβλαμα υπαρχει ακομα.

Με

Κλικ Start/Run και γραψε cmd και μεσα εκει γραψε:

regsvr32 /i shell32.dll

βγαζει ενα πλαισιο που λεει το Dllregister anf Dllinstall σε shell32 ολοκληρωθηκε με επιτυχεια. Alla τιποτα παλι...

Ξεχασα να σοθ πω οτι πριν το προβλημα με καποιο registry ytility εσβησα καποιες παραμετρους.....διοτι ηθελα να αποεγκαταστησω απο το συστημα μου ενα προγραμμα που δεν εβγαινε με τιποτα και εσβησα ολεσ τις αναφορες του στο registry. (Συγκεκριμενα το AVG antivitus) . Ebala to kaspersky , το οποιο δεν εμπαινε επειδη εβλεπε ιχνοι απο το αλλο. Τελικα το καταφερα αλλα με το παραπανω προβλημα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.