Jump to content



ΗΧΕΙΑ CREATIVE 7.1 GIGAWORDS S750...


Quikis

Recommended Posts

Γεια σας...κάτι έγινε κ δεν έχει ρεύμα το sub...βασικά πήγα να τα βάλω σε ένα netbook...έβαλα μόνο το πράσινο καλώδιο γιατί δεν έχει κ άλλη υποδοχή κ μόλις άνοιξα το ρεύμα από πίσω από το διακοπτάκι έκανε εναν περίεργο ήχο κ δεν άναψαν ξανά...έβγαλα την ασφάλεια που υπάρχει από πίσω κάτω από το καλώδιο τροφοδοσίας του sub κ ήταν καμμένη...την άλλαξα,έβαλα ίδια αλλά τπτ...τα ηχεία είναι εκτός εγγύησης...θα ήθελα την βοηθειά σας για το πως να τα φτιάξω η που να τα πάω για να μου τα φτιάξουν διότι φοιτητές είμαστε κ λεφτά δεν υπάρχουν για άλλα...οικονομική κρίση....

Ευχαριστώ εκ των προτέρων....!!!!

Link to comment
Share on other sites

Βασικά φίλε FLO είμαι Πάτρα τώρα γιατί σπουδάζω εδώ αλλά κατάγομαι από Σπάρτη...Τα ηχεία τα έχω εδώ κ ψάχνω να βρω τρόπο να τα φτιάξω...το να έχει καεί κάποιος πυκνωτής είναι πολύ πιθανό αλλά πρέπει να βρω κάποιον εδω που να αναλαμβάνει τέτοια πράγματα...δεν παίρνω το ρίσκο να το ανοίξω μόνος μου...αυτό θα το κάνω στην χειρότερη περίπτωση γιατί απλά δεν θα έχω να χάσω κάτι...!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.