Jump to content



Προβλημα με Seasonic modular m12 850w??


Virus

Recommended Posts

Παιδια αντιμετωπιζω ενα προβλημα που ουσιαστικα δεν εχω βρει τη λυση του ακομα.

Το setup μου ειναι

Gigabyte X48 DQ6

E8400 core 2 duo

2x2GBGB Geil 4-4-4-12

Sapphire VaporX 4890

Seasonic M12 modular 850w

Απο αυτα το seasonic την sapphire και τον 8400 τα εβαλα προχθες και παραλληλα εκανα και ενα update το bios της Gigabyte.(F8D)

Aπο εκεινη τη στιγμη κ μετα καθε φορα που κανω save κατι στο bios, αυτο οπως εκανε παντα κανει poweroff και ξανανοιγει.Πλεον μετα το save κανει power off και οταν παει να ξαναανοιξει δινει ρευμα και αμεσως κοβει και ξανασβηνει.Και πρεπει να το αφησω χωρις το ρευμα του και να δοκιμασω να το ανοιξω ξανα μετα απο 3-4 λεπτα.Τοτε μονο παιρνει.

Οταν κανω shutdown απο windows, επειτα ανοιγει κανονικα με την πρωτη.Μονο απο save σε ρυθμισεις του bios κολλαει.

Υπεθεσα λοιπον ή οτι θα ειναι κατι με το bios(F8D) μιας και στο site της gigabyte λεει beta ή το τροφοδοτικο μιας και το ολο θεμα παιζει με τα ρευματα.

Επισης ακουω πλεον και ενα πολυ μικρο σφυριγμα μαλλον απο το seasonic.Σαν αυτο που κανουν τα χαλασμενα mosfet αλλα αρκετα μικρο σε ενταση.

Ποια ειναι η γνωμη σας?

Link to comment
Share on other sites

Δεν πιστεύω να είναι θέμα τροφοδοτικού. Περισσότερο για το bios μου κάνει. Δοκίμασες να κάνεις flash το bios με το παλιό revision ή το χρειάζεσαι για να αναγνωρίσει σωστά τον επεξεργαστή;

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.