Jump to content



Live video stream μεταδοση


brikolakas

Recommended Posts

Λοιπον,ψαχνω καποιο προγραμμα η πατεντα για να κανω το εξης.Λαμβανω live stream απο μια υπηρεσια και θελω αν γινεται να μοιραζομαι το video ταυτοχρονα με εναν αλλον υπολογιστη (δεν ειναι στο ιδιο δυκτιο οι υπολογιστες).

Εχει κανεις καμια ιδεα πως μπορω να το κανω?Να λαμβανω live stream στο pc μου και να το στελνω το stream εγω στον αλλον υπολογιστη.

ΠΣ:Καμια σχεση με Nova και συνδρομητικες υπηρεσιες.

Αυτα.

Link to comment
Share on other sites

θες να μοιράζεσαι το ίδιο το stream ή βολεύεσαι και με το να μοιράζεις αυτό που βλέπεις στην οθόνη σου? στη δεύτερη περίπτωση και μια web camera των 30ευρώ αρκει.

Να σου δωσω ενα παραδειγμα.Πες οτι βλεπω ενα live stream video στο internet.Αυτο το βλεπω στο pc μου.Θελω ταυτοχρονα να κανω αναμεταδωση αυτο το live stream και σε ενα αλλο υπολογιστη.Η λυση της web camera που ειπες την σκεφτηκα αλλα θα ειναι λιγο "καφρικια" η ποιοτητα του stream.Φοβαμαι οτι θα χανει σε ποιοτητα.Εψαχνα αν μπορουσε να γινει μεσω software,καποιο application που το κανει αναμεταδωση απο εμενα ταυτοχρονα σε αλλο υπολογιστη.Να του δινω δηλαδη την IP του υπολογιστη που θελω να αναμεταδωσει το stream,οποτε οτι live data ερχεται σε εμενα να πηγαινει και στον αλλον.

Την web camera την εχω ως last option.Αυτο που βλεπω στην οθονη μου χωρις web camera να το βλεπει και ενας αλλος πως μπορω να το κανω?

Δημητρης

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.