sofos1990 Ιούνιος 24, 2009 #2 Ιούνιος 24, 2009 Tώρα είσαι αρχηγός!!!! Eμένα το κουτάκι μου αρέσει.....
carrion Ιούνιος 24, 2009 #3 Ιούνιος 24, 2009 Θα ηθελα τις γνωμες σας....Όμορφο!Αν έβαζες και τον μεσαίο ανεμιστήρα να είναι ίδιος με τους άλλους δεν θα ήταν καλύτερα για το οπτικό αποτέλεσμα;
NoDsl Ιούνιος 24, 2009 #4 Ιούνιος 24, 2009 Τώρα μάλιστα αν και θέλει ενα καθαρισμα το θρεντ.Το κουτάκι πολύ ωραίο αλλά αν μπορούσες να κάνεις και τους μπροστά ανεμιστήρες μαυρους να ταιριάζουν με τις οπτικές συσκευές ώστε να βγεί μια ενιαία μαύρη πρόσοψη, πιστεύω, θα ηταν τέλειο.:hi:
hondo1 Ιούνιος 24, 2009 #5 Ιούνιος 24, 2009 ωραιο το κουτακι ερωτηξη..η οθονουλα απο που? φενεται ψαροτικη
tagavr Ιούνιος 24, 2009 #7 Ιούνιος 24, 2009 τωρα καλυτερα???Ε, ναι ρε φιλαρακι, τωρα μια χαρα.Σορρυ για τη πλακιτσα, ελπιζω να μη παρεξηγηθηκες, αλλα ηταν οντως αστειο.Τεσπα, στο προκείμενο τωρα..Επειδη ειμαι λολ με τα πλεξι, σου λεω οτι ειναι πολυ ωραιο, ειχα ενα ιδιο..το προηγουμενο μου.Εχεις κανει πολυ καλη δουλεια - τροφοδοτικο κατω, χρωμα πλεξι κλπ..Απλα σε αυτα τα κ..midi towers μια ζωη το προβλημα ηταν η εμφανιση των καλωδιων..και το μπαχαλο..Αλλα εγω απλα σου λεω ενα μεγαλο μπραβο..Και ανεμιστηρια και φουρφουρια κλπ.. και τα μπροστα usb και panels...δειχνουν τζαμι..Σου λεω, ετσι ειχα το προηγουμενο πισι..ολο πλεξι ( με τη διαφορα,λολ, οπως καταλαβαινεις και απο το avatar οτι ηταν ολο ασπρο με χαραγμενο απανω το σημα του Ολυμπιακου)..παντου.Ωραιος mate..
tolis1983 Ιούνιος 24, 2009 Author #8 Ιούνιος 24, 2009 Δεν υπαρχει λογος παρεξηγησης.ολα καλα!!!:meeting::hi:
Lakisss Ιούνιος 24, 2009 #9 Ιούνιος 24, 2009 Ωραιο το κουτι σου φιλε μου! Εγω στην θεση σου θα εβαφα το σωμα των dvd και του τροφοδοτικου, θα εδινε πιστευω αλλον αερα στο κουτι.Οι ανεμιστηρες στην οροφη δεν μπορουν να μπουν εσωτερικα?
tagavr Ιούνιος 24, 2009 #10 Ιούνιος 24, 2009 ωραιο το κουτακι ερωτηξη..η οθονουλα απο που? φενεται ψαροτικη Αν και θα μας πει το παλληκαρι, μοιαζει να ειναι η Flatron M2294D, της LG. Αυτην εχω και γω.. Ειναι μ..αματη ομως ..δε παλευεται..
tagavr Ιούνιος 24, 2009 #12 Ιούνιος 24, 2009 Α,λολ, οκ τοτε.Ναι ειναι ψαρωτικη.Την ειχα παρει για κολλητο τα προηγουμενα Χριστουγεννα, βασικα απο κοντα δειχνει πιο απλη, αλλα ναι εχουν βαλει ομορφη προσοψη, και ψαρωτικη και καλη για τη δουλεια της.Για σενσορες ειναι..temps κλπ.
atego Ιούνιος 24, 2009 #13 Ιούνιος 24, 2009 φιλε παρα πολυ ωραιο το κουτι ειναι παρα πολυ ομορφο ειvαι the best οτι καλυτερο εχω δει σε plexi case μπραβο πολυ καλη δουλεια:woot::woot:
greekboy Ιούνιος 24, 2009 #15 Ιούνιος 24, 2009 Πολυ ωραιο φιλε και εμενα μαρεσει αν και δεν εχω μεγαλη εμπειρια απο αυτα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.