dunkel_Stern Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2009 έχω ένα πρόβλημα, πως μπορώ να βάλω μια συγκεκριμένη εφαρμογή να τρέχει με administrative right και να μην μου πετάει μήνυμα επιβεβαίωσης κάθε φορα που το τρέχω, χωρίς να αλλάξω τα rules
ShadowRunner Ιούλιος 1, 2009 #2 Ιούλιος 1, 2009 Κάτι που μπορείς να κάνεις είναι δεξί κλικ και run as adminΑν το θέλεις για πάντα, δες αυτό:http://maximumpcguides.com/windows-vista/run-a-program-with-administrative-privileges-without-uac-prompts/
hayabusa Ιούλιος 1, 2009 #3 Ιούλιος 1, 2009 νομίζω οι ταμπέλες θα σταματήσουν να σκάνε και αν απενεργοποιήσεις το UAC αλλά θεωρώ πως η λύση του ποστ #2 ειναι ασφαλέστερη.
Fireman1234 Ιούλιος 1, 2009 #4 Ιούλιος 1, 2009 Ρε παιδιά το έχω δοκιμάσει αυτό και μου πετάει εμένα πάλι το μήνυμα. Τώρα αυτό με το UAC δεν το έχω δοκιμάσει
ChSin7 Ιούλιος 1, 2009 #6 Ιούλιος 1, 2009 έχω ένα πρόβλημα, πως μπορώ να βάλω μια συγκεκριμένη εφαρμογή να τρέχει με administrative right και να μην μου πετάει μήνυμα επιβεβαίωσης κάθε φορα που το τρέχω, χωρίς να αλλάξω τα rulesΆσε το UAC και δοκίμασε αυτό : http://www.thelab.gr/showthread.php?t=64489&highlight=schedule
hayabusa Ιούλιος 1, 2009 #7 Ιούλιος 1, 2009 Βγάζεις το UAC και ησυχάζεις. ησυχάζει από τις ταμπέλες μεν, αλλα γιατί να ανοίξει μια τρύπα στο σύστημα του;
ChSin7 Ιούλιος 1, 2009 #8 Ιούλιος 1, 2009 ησυχάζει από τις ταμπέλες μεν, αλλα γιατί να ανοίξει μια τρύπα στο σύστημα του; Mα δεν πρότεινα να απενεργοποιήσει το UAC !!!Αν κάποιο πρόγραμμα το τρέχει σαν Admin και πάντοτε απαντά "YES" στις ερωτήσεις, τότε γιατί να μην το κάνει με το παραπάνω how-to ? Εγώ έτσι έκανα με το Everest και ένα utility της Gigabyte που είχα στο startup.
Fireman1234 Ιούλιος 1, 2009 #10 Ιούλιος 1, 2009 Αυτό δεν μπορεί να γίνει και για κάποιο άλλο προγραμμα? Μόνο για startup?
ChSin7 Ιούλιος 1, 2009 #12 Ιούλιος 1, 2009 Αυτό δεν μπορεί να γίνει και για κάποιο άλλο προγραμμα? Μόνο για startup?Όχι, είναι άσχετο από start-up. Διαβασε τα how-to στα links ποιο πανω.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.