Jump to content



Notebook αλλα ποιο?


BuffaloBill

Recommended Posts

Λοιπόν παιδιά στον αδελφό μου έχει βάλει σαν στόχο να πάρει ένα notebook (όπως το Asus EEEPC κτλ.) μέχρι 300 το πολύ 350 ευρώ. Δεν ξερώ αν είναι η ζεστή ή όχι αλλά είναι διατεθειμένος να το κάνη...το ερώτημα μου είναι το έξης υπάρχει κάποια διαφορά μετάξι τα notebooks? Δηλαδή εκτός από την μπαταρία διαφέρουν από εταιρία σε εταιρία? Δηλαδή αν αξίζει να πας σε κάποια γνωστή εταιρία ή αυτό π.χ. που έχει το πλαίσιο είναι οκ και κάνη την δουλειά του. Το notebook θα χρησιμοποιηθεί κύριος για να γραφή στο office και να βλέπει ταινίες σε Divx όταν θα είναι μακριά από το desktop.

Link to comment
Share on other sites

Netbooks μάλλον εννοείς!!

Έχουν διαφορες τα notebooks με τα netbooks!

Σε τιμή!

Σε ταχύτητα επεξεργαστή και σε καλή κάρτα γραφικών!

Σε μέγεθος οθόνης και σε αυτονομία!

Να ξέρεις ότι τα netbooks υπάρχουν μέχρι 1.6Ghz σε atom.

Link to comment
Share on other sites

Εγω θα σου προτεινα σε netbook το acer aspire one 110l.Πολυ καλη τιμη,αυτο εχω εγω κ γι αυτο που το θες ειναι μια χαρα.Μονο που εχει linux,αλλα θα κανεις format κ θα βαλεις xp!Αξιζει!!!!Για λεπτομερειες μπες στο παρακατω link:

http://www.1-click.gr/apps/gr/EnTrID/817524/stem/product_details.html

Link to comment
Share on other sites

Ναι τα Netbooks εννοούσα. Βασικά το acer one 110 το αποκλείω έχει πολύ μικρή οθόνη (δεν ξερώ αλλά τα 8,9" μου φαίνονται λίγα έχοντας 24" στο desktop). Το acer d150x (με την μεγάλη μπαταρία) το σκεφτόμουν απλός δεν ήμουν σίγουρος...το MSI Wind U100 λέει κάτι .. το hp Mini 739ev? Για παραπάνω από 350 ευρώ αποκλείετε πάντως επειδή με αυτήν την λογική θα φτάσουμε μέχρι τα 1000 ευρώ.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.