Jump to content



Μεταφορά Ρουτερ/Μοντεμ


Nikolai

Recommended Posts

Λοιπον τελικα το προβλημα δεν ειναι η συνδεση για τις αποσυνδεσεις αλλα η θερμοκρασια . Και θα μου πειτε γιατι 3 διαφορετικα μηχανηματα ειχαν προβλημα θερμοκρασιας ? Ολα μοιραζονταν ενα κοινο την τοποθεσια ο χωρος δεν αεριζεται καθως δεν υπαρχουν παραθυρα εκει κοντα , γιαυτο αναρωτιομουν εαν γινεται να το φερω στο δωματιου μου που εχω airconditioner ανεμιστηρα κλπ . αυτο ειναι εφικτο ?

Να επισημανω πως στο δωματιο εχω μια πριζα τηλεφωνου ( εχει σοκετ αυτων των γκριζων καλωδιων που μπαινουνε στα μοντε/ρουτερ ) Αυτα ....

Link to comment
Share on other sites

Όπως λέει και ο kostasdriver γίνεται παρ' όλα αυτά συνήθως προτιμάται η κεντρική πρίζα για σύνδεση του router. Καθώς όμως αυτό είναι ο κανόνας αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις θα έλεγα να το δοκιμάσεις στην πρίζα που λες και να τσεκάρεις μια το συγχρονισμό.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.