Jump to content



ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ LAPTOP


vasilis-trikala

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΜΟΥ.ΕΧΩ ΕΝΑ ACER 5ΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕ.ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΤΑ WINDOWS KOΛΑΕΙ ΕΚΕΙ(ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΝΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΑ ΒΙΟS ΜΕ ΤΟ F2)ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΡΕΣΤΑΡΤ.ΑΝ ΠΑΤΗΣΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΑ ΒΙΟS MΠΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΡΤΕΛΑ ΤΩΝ BIOS ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ.ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΗΣΙΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΑ.

(ΣΗΜ:ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΓΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΗΤΑΝ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΦΗΣΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ)

Link to comment
Share on other sites

Βγαλε μια το δισκο απο το λαπτοπ κ βαλε τον επανω στο σταθερο σωσε τα αρχεια που εχεις μεσα η δοκιμασε με ενα life cd!!!

btw να γραφεις με μικρα κ οχι με κεφαλαια γιατι ειναι σαν να φωναζεις! ¨)

Link to comment
Share on other sites

ρε κωστή, του κολλάει ακόμα και αν μπει στο bios, εγω πιστεύω οτι κάτι απο το hardware πηρε το δρομο για τα αποδυτήρια..τεσπα, αν δουλέψει αυτο με τον δισκο οκ, αλλιως πανε ολα...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.