Jump to content

"Ντροπη"

mathewgx

Πρεπει να ξανανοιξει η συζητηση ;  

32 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Aδερφια,

προσωπικα δεν θα ψηφισω στο συγκεκριμενο poll μιας και ετσι θα συμμετασχω σε κατι που κατα την γνωμη μου θεωρω ακραιο χαρακτηρισμο για αυτο το forum που παραροτι γραφω σπανια, το παρακολουθω κ το σεβομαι..

Αλλα...Πιστευω πως το συγκεκριμενο topic ισως επρεπε να ειχε συμμαζευτει λιγο-γιατι οντως ειπωθηκαν χοντραδες προς τα παιδια που ασχολουνται με την διαχειριση-αλλα στην τελικη να μην ειχε κλειδωθει.

Πιστευω ο σκοπος σε τετοια topics ειναι να βγαινει κατι θετικο που θα τα κανει χρησιμα στην κοινοτητα...

Και θεωρω οτι οταν επικρατει λογικη, νηφαλιοτητα κ τεκμηριωμενες αποψεις παντα κατι δοκιμο μενει...

να το δουμε αλλιως..

Την στιγμη που το 82% του φορουμ υποστηριζει οτι καλυτερα που εκλεισε , γιατι το αναλυουμε παραπανω ; Ντε και καλα βρε παιδι μου να το ανοιξουμε ;πωπωω

Μη γελιομαστε παληκαρια.Υπαρχουν πολυ χειροτερα.

Τουλαχιστον το πλαισιο σε ενημερωνει και σου λεει ενα δεν εχουμε.Το εσοπ δε το κανει αυτο καν.Σου ακυρωνει τη παραγγελια οταν δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα και εσυ περιμενεις εις ματην, χωρις καμια ενημερωση.

Ιδου μια απ τις περιπτωσεις μου http://www.thelab.gr/showthread.php?t=66502

Anyway δεν εχει κανενα νοημα.Δε μπορεις να το αλλαξεις αυτο.Σου λεει δεν υπαρχει και τελος.ΑΑΑΑΑΑμα θες περιμενε νεα παραλαβη.ΑΑΑΑΑΑΑΑμα δε θες παρε κατι αλλο.ΑΑΑΑΑΑΑμα δε θες κατι αλλο παρτο απ αλλου.ΑΑΑΑΑΑΑμα δε το βρεις ουτε αλλου κατσε και κλαψε γιατι η ζωη ειναι αδικη αν το θεωρεις τοσο σημαντικο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.