Jump to content

Narzul

Premium Members
  • Posts

    1.969
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    2

About Narzul

  • Γενέθλια 02/02/1982

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Μή ορισμένο
  • Περιοχή
    Βολος

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Narzul's Achievements

  1. Narzul

    Αγορα ~30'' οθονης

    Αντε καλοριζικη -) Η καρτα σου εννοειτε οτι κλανει μεντες σε τετοια αναλυση , εδω γονατιζει η δικια μου που εχει διπλασια δυναμη.
  2. Narzul

    Αγορα ~30'' οθονης

    Πες εντυπωσεις -)
  3. Narzul

    Αγορα ~30'' οθονης

    @l2phile Απ την 2693 μετα ειχα παει σε dell u2711 και μετα στην samsung 305T. Οντως βλεπεις τα χρωματα πιο ξεκαθαρα και τα βλεπεις χωρις ιδιαιτερη αλλιωση απο οποια γωνια κι αν τα κοιταξεις. Στην 2693 πχ ειχα wallpaper μια κοκκινομαλα που αν την κοιταζα πχ απο ψηλοτερα , τα μαλλια της καφεδιαζαν, αν την κοιταζα απο πιο χαμηλα , πορτοκαλιζαν κλπ. Αλλα σε οποιδηποτε πολυκαταστημα να πας , εχουν συνηθως τηλεορασεις να παιζουν συνεχεια. Δες μια με καλο πανελ και κρινε και μονος σου. @Volrath απο latency kai ghosting προσωπικα δεν μπορω να παρω χαμπαρι. Δεν εχω καταλαβει δλδ διαφορα με μια samsung tn με 2ms που εχω. Αλλα ισως ειναι και το ειδος παιχνιδιων που παιζω. Στο lord of the rings online δεν εχω δει καμια διαφορα σε ολες τις οθονες που ειχα. Αν θες να κανω καποιο συγκεκριμενο τεστ πες μου.
  4. Narzul

    Αγορα ~30'' οθονης

    Χοχο εχω κι εγω στο δευτερο pc samsung 2693 -)) Την 30αρα την αλλαξα γιατι χαλασε το tcon , και δεν βρησκω ανταλλακτικο σε λογικη τιμη , αλλιως δε νομιζω να την αλλαζα ποτε. Για 34αρα που λες αν δεν σε ενοχλει το bleeding οι κοιλιδες κλπ παρε (εγω δεν το αντεχω).
  5. Narzul

    Αγορα ~30'' οθονης

    Ελειπα Ρουμανια για 2 βδομαδες -) Οχι οτι θα αλλαζε κατι γιατι η οθονη τελικα χτες ηρθε. Ειχε γινει ενα μικρο κολλημα με το easybuyworld γιατι ενω η οθονη ζυγιζει 3,5κιλα , ογκομετρικα το δεμα υπολογιζεται ως 25 κιλα , οποτε ηθελε 12 ευρω παραπανω για μεταφορικα...και επρεπε να με ρωτησουν αν το δεχομαι πριν τη στειλουν. Τεσπα , η βαση ειναι αρκετα μεγαλη , εχει μεταλο με επενδυση πλαστικου. Η οθονη δε μου κακοφανηκε καθολου που ειναι 2 ιντσες παραπανω , γιατι τις εχει κυριως στα πλαγια και οχι στο υψος. Απο τεστ που εκανα δε βρηκα κανενα πιξελ καμμενο / κολλημενο. Την εβαλα κατευθειαν στο eco preset και μου αρεσε οποτε το αφησα ετσι. Το μαυρο ειναι...μαυρο , bleeding δεν παρατηρησα. Η αναλυση ειναι ενα τι μικροτερη απ την 30 που ειχε 2560χ1600. Αυτη εχει 2560χ1440. Το καλο ειναι οτι δεν χρειαζεται να κανεις καν upscale στα windows και τα βλεπεις ολα μια χαρα ως εχει (με την 30αρα ειχα κανει upscale 125%) To κακο ειναι οτι πρεπει να κατεβασω καινουρια wallpaper γιατι δεν ειχα 2560χ1440 -) Γενικα απ οσο τη βλεπω μεχρι τωρα μου φαινεται μια χαρα. Θα την προτεινα ανετα στους φιλους μου. Αν εχετε οποιαδηποτε απορια μη ντρεπεστε, ρωτηστε -)
  6. Narzul

    Αγορα ~30'' οθονης

    Παρηγγειλα σημερα την acer γιατι τελειωσε η υπομονη μου. 570 απο easybuy πιστευω οτι ειναι καλη τιμη. Σας ευχαριστω ολους , θα σας πω εντυπωσεις οταν ερθει.
  7. Narzul

    Αγορα ~30'' οθονης

    παλι ειναι δυσκολη επιλογη. 600 κανει και η 32αρα της acer
  8. Narzul

    Αγορα ~30'' οθονης

    Αν συνηθισεις σε 30αρα , την 27αρα δε θα θες ουτε να τη φτυσεις. Ειχα dell 2711, και δε το μετανοιωσα καθολου που την πουλησα εναντι της 30αρας.
  9. Narzul

    Αγορα ~30'' οθονης

    Στην 2κ αναλυση κανω 125% upscale στα windows. Ετσι εχω συνηθησει να δουλευω τα τελευταια 4 χρονια. Η καρτα για τα παιχνιδια που παιζω φτανει και περισσευει.
  10. Narzul

    Αγορα ~30'' οθονης

    Γενικη χρηση , gtx 680 lightening
  11. Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να αγορασω αυτη και σαν δευτερη επιλογη (λογω τιμης κυριως) αυτη Σαν τριτη επιλογη σκεφτομαι και ετουτη ή αυτη Εχετε να αντιπροτεινεται κατι? Αξιζουν τα εξτρα 150 ευρω που εχει διαφορα η πρωτη με τη δευτερη επιλογη?
  12. Τελικα η οθονη μου ειχε προβλημα στο tcon.(samsung 305t) Ειχα βρει ενα και μοναδικο στο ebay για 85 ευρω και το παρηγγειλα. Μετα απο ενα μηνα με ενημερωσαν οτι τα χρηματα μπηκαν πισω στην καρτα μου και δεν εσταλει τελικα.... Το επομενο πιο φτηνο tcon υπαρχει στην κινα και κανει 250 ευρω. Εσεις στη θεση μου θα το παραγγελνατε ή θα αγοραζατε αλλη οθονη? αυτη πχ
  13. Narzul

    Ανέκδοτα, αστείες φώτος και video (FunLab)

    Ο άλλος καθάριζε τη βιβλιοθήκη του και του έπεσε στο κεφάλι ένα κύπελλο που είχε κερδισει μικρός και σκοτώθηκε μιλάμε για απο τρόπαιο θάνατο..
  14. Narzul

    Μεταβαση απο Αmd σε Intel

    Δε ξερω ρε man, αναλογα για τι χρηση το θες. Και για πιο λογο να μη βαλεις αυτον χωρις να αλλαξεις τιποτα αλλο, και να εκμεταλευτεις το μονο προνομιο που προσφερει η amd (που εχει το ιδιο σοκετ εδω και 10 χρονια)
  15. Narzul

    Asus ROG GeForce GTX780 Ti vs MSI 780 ti

    Ε ναι -) Εγω ποτε δεν ειχα θεμα με msi σε καρτες γραφικων. (lightning εκδοσεις βεβαια αλλα φανταζομαι δεν θα εχουν ιδιαιτερη διαφορα απ τις αλλες)
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.