Jump to content



Το DDO γίνετε δωρεάν


Aligator21

Recommended Posts

Με το νέο άνοιγμα του, το όριο των επιπέδων ανεβαίνει στο 20, προστέθηκαν νέες περιπέτειες και δεν θα χρειάζεται συνδρομή.

Θα υπάρξουν κάποια premium features όπως μισθοφόροι, crafting, δημοπρασίες και άλλα τα οποία θα είναι διαθέσιμα για όσους πληρώνουν συνδρομή.

Θα ανοίξει και το DDO Store στο οποίο θα μπορείτε να ξοδέψετε πόντους που έχετε κερδίσει στο παιχνίδι ή πραγματικά λεφτά για αντικείμενα, ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να πωληθεί.

Οι πόντοι που κερδίζονται στο παιχνίδι ονομάστηκαν Turbine Points, και είναι το κυρίως νόμισμα που θα χρησιμοποιείτε στο DDO Store. Οι πόντοι αυτοί εκτός απο το παιχνίδι μπορούν να αγοραστούν και μέσω paypal. Οι πόντοι αυτοί μιας και αποκτηθούν δεν χάνονται.

Οι παίκτες που συνεχίζουν να πληρώνουν συνδρομή ή τώρα ξεκινάνε τις πληρωμές τους ονομάζονται πλέον VIPS και έχουν απεριόριστη πρόσβαση σε όλα τα επίπεδα του DDO. Οι VIPS θα χαίρουν διαφόρων προνομίων όπως ένα μηνιαίο "μισθό" σε Turbine Points, θα έχουν προτεραιότητα σε θέματα σύνδεσης (όταν είναι γεμάτος κάποιος σέρβερ πρώτα θα συνδέετε ο VIP και μετά ο δωρεάν παίκτης άσχετα με το πόσο περίμενε ο δωρεάν), πρόσβαση σε όλες τις φυλές και κλάσεις, επιπλέον θέσεις για χαρακτήρες, ένα κοινό σημείο στην τράπεζα και πολλά άλλα.

Σαν δωρεάν παίκτης θα δείτε αρκετό από το περιεχόμενο του παιχνιδιού άλλα αυτό θα μειώνεται κατα την άνοδο σε επίπεδα. Αυτό μπορεί να αλλάξει αγοράζοντας "πακέτα περιπετειών" απο το DDO Store. Όταν γίνει μια τέτοια αγορα τότε το περιεχόμενο τις περιπέτειας γίνετε διαθέσιμο για όλους τους χαρακτήρες σας.

Όλα αυτά; Από 9 Σεπτεμβρίου 2009.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.