Jump to content



θελω να overclocάρω αλλά.....


Recommended Posts

απο ότι είδα η τα μπάιος της μητρικής δεν μου δίνουν την δυνατότητα να ανεβάσω βολτάζ...

πάντως το fsb το ανεβάζει κατά 1 mhz

η μητρική μου είναι η ASROCK K7S8X

υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω ...?

βοήθεια ρε παιδιά

Link to comment
Share on other sites

Διαβάζοντας κάποια review για την μητρική σου, δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα, αλλά να φτάσεις με την default τάση, όσο σου επιτρέπει ο επεξεργαστής σου, ανεβάζοντας το fsb.

"In our test, we set it to Performance, CAS 2, 5-2-2. There are no multiplier control within BIOS or on board. There are also no voltage options available in the BIOS for tweaking the board."

Link to comment
Share on other sites

τελικα ,ειδα τις μνημες ,εχουν το ονομα exilir πανω.Να αναφερω οτι χθες δοκιμασα να κανω το fsb μεχρι 140 αλλα μολις ετρεξα το ΤΟΑΣΤ ΕΚΑΝΕ reboot.. αλλα το 3dmark 2001 se τοετρεξε ολο. Οι μνημες να ηταν αραγε ή δεν αντεχει το vcore?

πειτε ρε παιδες καμμια συμβουλη

Link to comment
Share on other sites

εχεις κανενα προγραμμα να μου προτεινεις για ντο κατεβασω ? .θα το τρεξω το απογευμα που θα παω σπιτι γιατι ειμαι στη δουλεια μου και θα κανω ποστ για να δουμε τα αποτελεσματα

Link to comment
Share on other sites

Κατεβασε το απο εδω http://www.memtest86.com/memt29.zip και καντο ιnstall σε μια δισκετα, κανε reboot με την δισκετα μεσα και αστο να τρεξει μεχρι 100%, αν δεν βγαλει λαθη εισαι οκ αλλιως φταινε οι μνημες.

Link to comment
Share on other sites

αλλη μια ερωτηση ,καταλαβαινω γινομαι κουραστικος αλλα πρεπει να μαθω. ειναι καλυτερα να κρατησω τη μνημη σαν ddr 333 να τις αλλαξω και να παρω 400αρες? θα εχω διαφορα προς το καλυτερο αν δουλεουν ασυχρονα? βαζω και ενα λινκ σε ξενο σιτε που εχει φωτο και ρεβιους απο την μητρικη μου και τα μπαιος.

πρεπει να αλλαξω και καποια ρυθμιση απο τα μπαιος ωστε να τις πουσαρω λιγο?

http://www.ocworkbench.com/2003/asrock/k7s8x/k7s8xgallery5.htm

Link to comment
Share on other sites

φιλε soki το κακο ειναι οπως ανεφερα και παραπανω οτι δεν μπορω να πειραξω το vcore γιατι δεν εχω την δυνατοτητα μεσα απο το βιος .χθες το εβαλα σε 139 και μολις ετρεξα το τοαστ εκανε ρεμπουτ..πως να παω στα 166...θα ηταν ευχης εργο

Link to comment
Share on other sites

Φιλε πανε μια βολτα απο το www.ocinside.de και δες στους οδηγους για AMD. Εχει καπου mods για πολλαπλασιαστη και ταση βαζωντας συρματακια στο socket. Καλη σου ευκολια. :)

Link to comment
Share on other sites

Πολυ καλο......επαθα πλακα...αραγε ειναι εφικτά αυτα????

θα δουλέψουν ή θα μας μεινει και αυτο που εχουμε?

ρε παιδια εσεις που εχετε καποιες τεχνικες γνωσεις δειτε το παραπανω λινκ και πειτε αν λέει να δοκιμασω.......

Link to comment
Share on other sites

εγω δεν ξερω τι να κανω.το fsb το αλλαζει η μητρικη.δεν αλλαζει πολλαπλασιαστη ομως ουτε vcore....τι απο ολα να κανω? για να μην εχω και λοιπα προβληματα με μνημες pci/agp..?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.