Jump to content



Κάηκαν μόνο οι σκληροί δίσκοι;


Lazy Dog

Recommended Posts

Και κει που είχα τελειώσει το καινουργιο μου συστηματακι, θελησα σημερα ο μ@λ@κ@ς να φτιαξω λιγο τα καλώδια. Βγαζω λοιπον το τροφοδοτικο για να δω απο που θα μπορουσα να τα περάσω καλυτερα.

Ελα μου ομως που τα modular καλωδια ειναι ιδια με αυτα απο ενα αλλο τροφοδοτικο που εχω και καθεται, με συνεπεια να τα μπερδεψω και ανοιγοντας το pc να μου ερθει μια ωραια μυρωδια καμμενου!

Σβηνω κατευθειαν το τροφοδοτικο και ανοιγω να δω τι ομορφια εκανα.

Δεν βλεπω κατι εμφανες, και λεω, μπα ιδεα μου θα ηταν. Αμ δε....

Ενας ραπτορας και δυο καινουργιοι WD 2ΤΒ δεν δινουν σημεια ζωης...:rip:

Δοκιμαζω με τα σωστα καλωδια αυτη τη φορα, τιποτα...

Ωραια σκεφτομαι, αντε να δουμε τι αλλο καηκε. Το επομενο θυμα ηταν το πανελακι της Zalman που ειχα για τα φουρφουρια των ψυγειων. Στην ιδια γραμμη με το πανελακι ηταν και οι δυο αντλιες. Ευτυχως απο οτι βλεπω αυτες λειτουργουν μια χαρα.:jester:

Στο BIOS μπαινω κανονικά.

Υπάρχει περιπτωση να εκανα και μια αλλη ζημια; :to_pick_ones_nose:

Link to comment
Share on other sites

για να καταλάβω.....το τροφοδοτικό που καθόταν είχε όμοια modular καλώδια και τα μπέρδεψες.....και προφανώς κουμπώνοντάς τα κάποια πολικότητα ή τάση θα ήταν λάθος και αυτό δημιούργησε το πρόβλημα.

προφανώς μόνο η δευτερεύουσα γραμμή που πήγαινε στους δίσκους και στο πανελάκι έκανε τη ζημιά μιας και τα 24pin 8pin που τροφοδοτούν μητρική επεξεργαστή μνήμες και κάρτα γραφικών δεν έχουν διαφορές μεταξύ των τροφοδοτικών.

γνώμη μου είναι να κάνεις έλεγχο στα πάντα.....αλλά νομίζω οτι τη γλύτωσες σχετικά φτηνά.θα μπορούσε να ήταν χειρότερα:fun:

Link to comment
Share on other sites

Πηρα τα δυο modular απο το αλλο τροφοδοτικο και τα εβαλα σε αυτο που χρησιμοποιω τωρα. Τα αλλα(24 pin, 8pin και PCI-Ε)ειναι non-modular οποτε και να ηθελα να βαλω άλλα δεν θα τα καταφερνα:tomato::tomato::tomato:

Στο bios πάντως δεν βλεπω κατι κακο με τις τασεις πχ

Εβαλα ενα αλλο δισκο που εχω και τον βλεπει κανονικα.:baby:

Link to comment
Share on other sites

RMA γρηγορα και μη βγαλεις τσιμουδια!

Ελπιζω να ειναι απ το πλαισιο οι δισκοι ε?...:cool:

Ναι απο το πλαισιο ειναι. Δεν με καιει αυτο. Μπορει να σκεφτομαι βλακειες πανω στα νευρα μου, αλλα φοβαμαι για τη mobo και την gtx μου...

Αν παθανε τιποτα αυτοματως παμε για κανα 700ρι ευρωπουλα παλι...:hang2::hang2:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.