Jump to content

Χρησιμοποιητε το SERILLEL; Δειτε αυτο:


Recommended Posts

Posted

Εστησα τα ΧΡ στον 160αρι μου τον οποιο εχω στο SATA1 με το Serillel της ABIT. Η SANDRA μου δειχνει αποδοση αναμεσα σε 30Gb 7200rpm & 80Gb 5400rpm. Το PCMARK μου βγαζει σκορ σκληρου στα ~900. Τι στο μπετσο? Ο ιδιος σκληρος σε PATA & Win2k πριν απο ενα μηνα ηταν στην κλαση του κανονικα στο SANDRA και ειχε ~1300 σκορ στο PCMARK.

Καμια ιδεα;

ABIT NF7-S v2.0 BIOS 1.7

nForce2 Unified driver 2.45

Sil 3.2 driver απο το site της ABIT.

Posted

Επειδη εχω και εχω δυο δισκους σε Raid 0 ο ενας με Serillel και ο αλλος με Iwill I2S και δουλευει αψογα ,εχεις βαλει τον σωστο driver για τον silicon image αν εχεις bios απο 14 και πανω πρεπει να βαλεις τον driver 10028!!! Ουπς ... τωρα ειδα πιον driver εχεις!!!! για δοκιμασε αυτον: http://users.polygon.gr/disk121.exe

Posted

Καλο ειναι να πειραματιστεις λιγο με τους drivers,εγω με 2jbs σε raid χρησιμοποιω τον 10033 και οι επιδοσεις ειναι φυσιολογικες.

  • 4 weeks later...
Posted

Εχοντας δυο ιδιους σκληρους [Maxtor 80gb 8mb PATA] ειπα να πειραματιστω λιγο και με το SATA.Eτσι πηρα ενα ανταπτορα και αρχισα την δοκιμη.

Ο δισκος στον PATA......

post-179-1416070602,0799_thumb.jpg

Posted

Και εδω ο αλλος ο δισκος με τον ανταπτορα και στον Sata controller.......

Δεκτη καθε επισημανση..:)

post-179-1416070602,7591_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.