Jump to content



Backup σε Windows Server 2003


CROESUS

Recommended Posts

Έχω έναν server HP Proliant 150ML, ο οποίος έχει ως λειτουργικό windows server 2003 rs2 - small business, λόγω διαφόρων προβλημάτων, που παρουσιάζει (στο λειτουργικό), θα ήθελα να δημιουργήσω ένα image backup και στη συνέχεια αφού γίνει format, να εγκατασταθούν τα πάντα από την αρχή. Επειδή δεν έχω τον κωδικό εισόδου στα Windows, προσπάθησα να κάνω boot με cd, που δημιούργησα με το acronis enterprise server 10, αλλά κολλάει στην αρχική οθόνη του acronis και δεν προχωρά (δεν μπορείς να κάνεις καμιά επιλογή, ποντίκι και πληκτρολόγιο νεκρά). Μήπως γνωρίζει κάποιος, να με καθοδηγήσει πως μπορώ να δημιουργήσω image backup αλλά με boot από αφαιρούμενο μέσο?

Θα μου πείτε γιατί να υποστώ όλη αυτή την ταλαιπωρία και να μην φωνάξω αυτόν που μου τον προμήθευσε, απλά γιατί ο άνθρωπος αποδείχθηκε το χείριστο είδος επαγγελματία και πλέον έχω κουραστεί απ' όλους αυτούς τους ειδικούς. Οπότε θέλω να κάνω μια προσπάθεια μόνος μου και μετά να εξετάσω άλλες λύσεις.

Ευχαριστώ πολύ.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.