Jump to content



Επιλογη GPS μεχρι 150


ilmarios

Recommended Posts

Παιδια θελω να παρω ενα GPS και δινω μεχρι 150 το θεμα ειναι οτι το χρειαζομαι αμεσα και δεν μπορω να παρω καποιο απο ebay λοιπον εχω 3 στο μυαλο μου 1) http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1135163 (navigon 2100max) 2) http://www.shop21.gr/product/product.computers.asp?pfid=28469&prid=29304 (mio moov 330) 3)http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1209736&Manufacturer=Turbo-X&category=69977967&catalog=21 (turbo x) απλος τοθεμα ειναι πιο θα ξεκλειδωσει πιο ευκολα ωστε να του βαλω ωσα πιο πολλα προγραμματα γινεται! Για το mio ειδα το προγραμμα που βαζουν (miopocket) και οντως αξιζει πολυ γινεται κανονικος υπολογιστης εμφανισιακα τουλαχιστον τωρα για τα υπολοιπα δεν ξερω κατι! Λοιπον παιδια τα φωτα σας ΕΠΙΓΟΝΤΩΣ!!!!

Link to comment
Share on other sites

Από αυτά θα προτιμούσα το Navigon γιατί λίγο που το είχα ψάξει πριν παραγγείλω από e-bay

είχα διαβάσει καλά λόγια. Αντίθετα δεν διάβασα πολλά θετικά για τα mio.

Μην νομίζεις ότι κάνει πάρα πολλές μέρες απο e-bay. Μπορεί να γράφει 15-20 μέρες αλλά εμένα το παράγγειλα την 1 του μηνός το έστειλε στις 3 και ο courier ήρθε σήμερα(άσχετα από ότι δεν το παρέλαβα γιατί δεν ήμουν σπίτι) 7 μέρες έκανε

Link to comment
Share on other sites

Φιλε μου δεν με προλαβες! Αν και οντως αξιζει να το παρω απο την ιδια τη navigon γιατι λιγο ποθ το ειδα τα μοντελα που εχει εκει εχουν τα περησσοτερα Δέκτης GpsSiRF Star III αλλα στα λεφτα που δινω ολα εχουν 3.5 οθονη!!! και δεν ηθελα να δωσω ουτε 10 παραπανω. Παντος φιλε μου σε υπερευχαριστω για τον κοπο σου!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.