Jump to content

Ati,drivers,ακυρες αποψεις και ασχετα.

apollokk

Recommended Posts

H 8800gtx δεν έχει τον ίδιο πυρήνα με τη GTX280(g80 vs gt200).

Ούτε καν οι άλλες που αναφέρεις δεν έχουν τον ίδιο πυρήνα με τη 8800gtx (g80 vs g92).

Δεν διαβασες καλα τι ειπα.Τεχνολογια που χρησιμοποιουν ειπα οχι τον ιδιο πηρυνα ακομα και στο χρωμα.Αυτες που ανεφερα μαζι εχουν τον ιδιο πηρυνα.Ολοιδιο.Τωρα επειδη στην μια εχουν κλειδωσει κατι shader και αντι για 128 εχει 112 αυτα ειναι βλακειες για να κοροιδευουν τους πελατες.

δηλαδη εσυ τι περιμενεις, καθε 2 χρονια καινουργια αρχιτεκτονικη απ το 0 ; η ΑΤΙ δηλαδη τι κανει; νομιζεις εχει αλλαξει κατι δραματικα στην αρχιτεκτονικη της εδω και μερικα χρονια;

αμα αποδιδει τι σημασια εχει το τι γινεται απο πισω;οσο για 8800gtx vs 9800gtx η μια εκανε 500 η αλλη sub200 , ιδιο πραμα.

Και να φανταστεις οτι η 8800gtx εχει ιδια ακριβως τεχνολογια με την 280gtx.Απλα αλλαζουν τα νανομετρα και λιγο οι μνημες κουραφεξαλα.8800GT 9800GT 9800GTX 9800GTX+ GTS250 9800gx2 ε και οι καινουρεις που θα βγαλουν ιδιο πραμα θα ναι...εχουν ιδιο πυρηνα.Αισχος!Τοσο εχουν ξεμεινει απο ιδεες???

ίδιες δεν λες τίποτα... μονο τα κουτιά τους αλλάζουν....

εγώ ως κάτοχος της 295 δεν έχω δει καμια διαφορα από την 8800... εκτος από τετραπλάσια fps στα games, αλλα αυτό είναι λεπτομέρειες.

σου προτείνω να μην ξανακάνεις αναβάθμιση ώσπου να βγούν οι κβαντικοί υπολογιστές

ίδιες δεν λες τίποτα... μονο τα κουτιά τους αλλάζουν....

εγώ ως κάτοχος της 295 δεν έχω δει καμια διαφορα από την 8800... εκτος από τετραπλάσια fps στα games, αλλα αυτό είναι λεπτομέρειες.

σου προτείνω να μην ξανακάνεις αναβάθμιση ώσπου να βγούν οι κβαντικοί υπολογιστές

ενω μια 2900pro με μια 4870 τι διαφορα εχει ;

τεραστια διαφορα στη καταναλωση.

δεν εννοω αυτο συμφωνα με το quote μου..

και πιστεψε με , ξερω τις διαφορες.

Hitler, as Nvidia's CEO, gets informed about ATI's Evergreen series

ΕΠΟΣ !!! καλυτερα να το κατεβασω πριν σου κανει μηνυση κανενας :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.